L'Elx entropessa a casa (21-26)

L'equip de Joaquín Rocamora ha patit la quarta derrota de la temporada i cau a la part baixa de la taula

Benítez, en una acció del partit
Benítez, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx no ha pogut donar continuïtat a la victòria a Granollers després de l'aturada per la disputa de l'Europeu. L'equip de Joaquín Rocamora ha perdut 21-26 contra el Porriño en la tornada de la competició a l'Esperanza Lag.

La primera part ha estat marcada per la igualtat, però les gallegues han aconseguit una renda de dos gols en el descans (11-13). En la represa, el Porriño ha sabut gestionar l'avantatge i, fins i tot, ha acabat guanyant amb comoditat. Tessa Cornelia, que ha marcat cinc gols, ha sigut la millor jugadora local.

Aquesta derrota deixa les franjaverdes quartes per la cua, amb només sis punts en huit jornades. La pròxima jornada només val la victòria contra La Rioja, cuer de la Lliga Guerreras.