L'Handbol Elx es retroba amb la victòria

L'equip de Joaquín Rocamora torna a guanyar en la Lliga Guerreras Iberdrola cinc jornades després

Paola Bernabé fa un llançament a porteria
Paola Bernabé fa un llançament a porteria / Twitter: @cbm_elche

Dos mesos i mig després, l'Handbol Elx ha tornat a celebrar una victòria en la Lliga Guerreras Iberdrola. Després de l'aturada per la disputa de l'Europeu, l'equip de Joaquín Rocamora ha aconseguit el segon triomf en la competició domèstica en véncer per 17-26 el Granollers.

Després d'una primera part igualada (10-12), les franjaverdes han trencat el partit en la represa, amb una gran defensa que ha deixat l'equip català amb només un gol en quinze minuts. Tessa Cornelia i Paola Bernabé, amb cinc gols cada una, han sigut les jugadores més destacades de l'Elx.

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora se situa en la part mitjana de la classificació amb 6 punts en set jornades. La setmana que ve les il·licitanes rebran el Porriño al pavelló Esperanza Lag.