Se li resisteix el desé títol a Bautista

El de Benlloc ha perdut la final del torneig de Doha contra el georgià Basilashvili 6-7 i 2-6.

Roberto Bautista a Doha / Reial Federació Espanyola de Tennis
Roberto Bautista a Doha / Reial Federació Espanyola de Tenis

Segon revés de l'any per a Roberto Bautista, que ha perdut en la final del torneig de Doha (Qatar) contra el georgià Nikoloz Basilashvili, número 42 del món. 

Basilashvili, que havia eliminat Roger Federer en quarts de final, s’ha endut el títol en dos sets (6-7 i 2-6), el quart de la seua carrera. El de Benlloc, per la seua part, havia eliminat Dominic Thiem, número 4 del món i cap de sèrie número 1 del torneig, per a avançar a les semifinals i en aquestes va superar Andrei Rubliov, guanyador a Doha l’any passat. 

Un any abans el guanyador del torneig va ser Bautista, que hi encadenava nou victòries seguides. Des d’aleshores, quan va sumar el seu nové títol, no ha tornat a guanyar-ne un altre. Prop va estar fa un parell de setmanes quan se li escapà el títol a Montpeller contra el belga David Goffin.

La setmana que ve el de Benlloc disputarà l'ATP 500 de Dubai on part com a quart favorit. L'australià Matthew Ebden serà el primer rival en un torneig en el qual Roberto Bautista Agut va alçar el títol de campió el 2018.

També et pot interessar

stats