Bautista destrona Rubliov i lluitarà pel títol a Doha

El rus va guanyar el torneig de l’any passat i és un dels tenistes més en forma del circuit ATP.

Roberto Bautista, en el partit de semifinals de Doha / ATP Tour

Primera final de l’any per a Roberto Bautista, que lluitarà pel títol de Doha (Qatar) contra el guanyador de la segona semifinal, Nikoloz Basilashvili. El de Benlloc ha superat Andrei Rubliov, número huit del món, per un doble 6-3 en només una hora i catorze minuts.

És la novena victòria seguida de Bautista a Doha, després de guanyar el torneig en 2019 i no participar-hi l’any passat. Precisament en 2020 va guanyar el torneig Rubliov, que és un dels tenistes més en forma en l’actualitat: ha guanyat 13 dels 14 partits que ha disputat enguany, i es proclamà campió a Rotterdam (Països Baixos).

Roberto Bautista, que havia guanyat quatre dels sis enfrontaments contra el rus (encara que havia perdut els últims dos), va ser superior, especialment el primer set. En el segon va estar igualat a pesar que l'espanyol va trencar d'entrada. Va respondre amb un altre break el rus.

El castellonenc, que pretén elevar a deu els èxits en la seua carrera, l'últim precisament a Doha fa dos anys, va accelerar després per a tancar el partit i situar-se en la seua dihuitena final, la segona aquesta temporada després de la de Montpeller, on va perdre amb el belga David Goffin.