Bautista supera Thiem i ja està en les semifinals de Doha

El tenista de Benlloc ha guanyat el primer cap de sèrie del torneig i actual número 4 del món en tres sets (7-6, 2-6 i 6-4).

Roberto Bautista celebra un punt a Doha
Roberto Bautista celebra un punt en el partit contra Thiem / Twitter: @atptour

Roberto Bautista ja està en les semifinals del Torneig de Doha, després de superar en la ronda de quarts el màxim favorit a la victòria i número 4 del món, l'austríac Dominic Thiem. El tenista de Benlloc s'ha imposat en tres sets (7-6, 2-6 i 6-4) al cap de sèrie número 1 del torneig, en un partit molt disputat. Bautista ha confirmat l'extraordinari estat de forma en què està en aquest 2021, en el qual ja ha disputat la final de Montpeller, on va perdre contra el belga David Goffin.

Bautista ha estat molt sòlid a la pista i ha aconseguit contindre el potent joc de revés de l'oponent per a certificar el seu bitllet cap a la ronda següent. Aquesta és la primera victòria de la temporada del de Benlloc contra un top 10 i la quarta de la seua carrera contra un top 4.

Bautista, campió del torneig en el 2019, s'enfrontarà en les semifinals al rus Andrei Rubliov, número 8 del món i tercer cap de sèrie, que defensa el títol a Doha. Rubliov, campió a Rotterdam la setmana passada, encara no ha debutat en aquesta edició a Doha, ja que els seus dos rivals, el francés Richard Gasquet i l'hongarés Márton Fucsovics, es van retirar

També et pot interessar

stats