Vila-real-Llevant: un derbi marcat per la incògnita de contagis

L'equip groguet arriba en ratxa després de guanyar els tres últims partits, mentre que el Llevant apel·la a l'any nou per a aconseguir l'anhelada victòria

Gerard Moreno, davanter del Vila-real, i Gonzalo Melero, migcampista del Llevant
Gerard Moreno, davanter del Vila-real, i Gonzalo Melero, migcampista del Llevant / À Punt Esports

El Vila-real i el Llevant obrin l'any a La Ceràmica en un duel marcat per la millora de l'equip d'Unai Emery, que busca accedir a posicions europees, enfront d'un conjunt granota que únicament pensa a guanyar per a llevar-se el malefici de no fer-ho.

Els groguets han vençut en els tres últims partits de Lliga i s'han classificat per als huitens de final de la Lliga de Campions, mentre que el Llevant porta huit punts gràcies als huit empats obtinguts en un campionat en el qual encara no coneix el triomf.

En el Vila-real tenen tres baixes per lesió: Coquelin, Peña i Alcácer. Al dubte de Danjuma, que sí que s'ha entrenat aquesta setmana, s'afig la incertesa generada per la pandèmia. Unai Emery no ha especificat quants positius té en la plantilla, però es mostra confiat en l'equip.

Tampoc el Llevant no se salva dels casos positius. Ni confirmen ni desmenteixen qui està infectat però, en l'últim entrenament al Ciutat de València no han estat Son, Róber Pier, Cantero ni Vukcevic. Soldado, sancionat, tampoc no s'ha entrenat.

També et pot interessar

stats