El Llevant li guanya una vida al Vila-real B

El conjunt granota supera el submarí, que es posa en problemes de cara a la permanència

Dani Gómez celebra un gol en el partit contra el Vila-real B
Dani Gómez celebra un gol en el partit contra el Vila-real B
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de maig 2024 - 17:26 Actualitzat: 03 de maig 2024 - 22:30

El Llevant supera el Vila-real B per 0-3 en un partit en què només hi ha hagut un equip al terreny de joc. El conjunt granota ha sigut millor quasi tot el partit, a excepció de diversos moments aïllats.

Els de Miñambres han començat guanyant molt ràpidament. Ja en el minut 12 l'alacantí Álex Muñoz ha aprofitat un mal rebuig de falta d'Íker Álvarez per a fer el primer.

Un gol que ha marcat el domini del joc i les ocasions, i que ha dut al segon quasi a la fi de la primera part. La gran passada de Sergio Lozano a Brugué l'ha aprofitada amb una picada de luxe davant d'Íker Álvarez.

La sentència, ja amb el Vila-real B molt endinsat en la seua àrea, ha arribat després d'un centre d'Andrés a l'inici de la segona part, que Dani Gómez ha rematat de manera molt estranya, però efectiva, sense que el porter del submarí poguera fer res.

A la fi, el Llevant es queda amb 55 punts, empatat amb el Racing de Santander, que marca el play-off d'ascens, però que encara no ha jugat el seu partit de la jornada.

Per contra, el Vila-real B es queda a tres de la permanència i podria acabar últim a la fi de la jornada.

També et pot interessar

stats