La Federació concentra les jugadores a Oliva en una convocatòria sense trellat

La Federació Espanyola de Futbol canvia les condicions de la convocatòria en poques hores

Les jugadores de la selecció arriben en tandes a Oliva
Les jugadores de la selecció arriben en tandes a Oliva / Juan Carlos Cárdenas (Agència Efe)

Nou embolic en la convocatòria de la selecció espanyola femenina de futbol. Després que la seleccionadora, Montse Tomé, citara diverses campiones del món i d'altres que havien demanat no estar-hi fins que no canviaren les coses en el si de l'ens, ara la Federació no es decideix a convocar-les en un lloc concret.

En un primer moment estaven citades a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Després, en un hotel de Madrid i, finalment, se les ha citat a Oliva (Safor) fins on han d'arribar des de diferents punts d'Espanya i de l'estranger. Les jugadores se concentren amb la selecció per por a possibles sancions.

Sis jugadores que juguen en equips madrilenys i la nova seleccionadora, Montse Tomé, s'han concentrat primer en un hotel de Madrid, abans de viatjar en avió fins a València, des d'on s'han desplaçat en autobús fins al complex d'Oliva Nova. La valenciana i valencianista Enith Salón i la granota María Méndez han arribat en cotxe.

També és una incògnita el lloc d'entrenament, ja que el complex no reuneix els requisits establits per a poder acollir entrenaments amb poca llum, per això, existeix la possibilitat que es desplacen a altres instal·lacions.

També et pot interessar

stats