Enith Salón i María Méndez, convocades per Montse Tomé

Les futbolistes que renunciaren a la selecció han de decidir si assistir aquest dimarts a Las Rozas o exposar-se a una sanció

Montse Tomé ha sigut presentada aquest dimarts i ha oferit la seua primera convocatòria
Montse Tomé ha sigut presentada aquest dimarts i ha oferit la seua primera convocatòria / Rodrigo Jimenez (Agència Efe)

La valencianista Enith Salón i la llevantinista María Méndez figuren en la convocatòria de la nova entrenadora de la selecció nacional femenina, Montse Tomé, per als partits de la Lliga de Nacions contra Suècia i Suïssa, mentre que Alba Redondo, lesionada aquest diumenge en Lliga, i Ivana Andrés, d'Aielo de Malferit, no en formen part.

Quinze campiones del món, així com diverses jugadores que no van participar en el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, com Mapi León, Patri Guijarro, Laia Aleixandri, Rosa Márquez, Inma Gabarro, Amaiur Sarriegi i Lucía García, figuren en la convocatòria de la nova entrenadora de la selecció nacional femenina.

Les campiones del món presents en la relació són: Misa Rodríguez, Cata Coll, Enith Salón (porteres); Irene Paredes, Oihane Hernández, Olga Carmona, Ona Battle (defenses), Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, María Pérez, Tere Abelleira (migcampistes), Athenea del Castillo, Esther González, Eva Navarro i Mariona Caldentey (davanteres).

No formen part de la llista Jenni Hermoso, després de la polèmica amb l'expresident de l'RFEF, Luis Rubiales, i tampoc l'exgrogueta Salma Paralluelo, protagonista amb gols decisius al Mundial.

La convocatòria arriba després del comunicat de 39 futbolistes que renunciaven a la selecció. Totes les campiones del món menys les madridistes Athenea i Claudia Zornoza, juntament amb altres jugadores, exigeixen més canvis perquè els passos donats fins ara "no són suficients perquè se senten en un lloc segur".

També et pot interessar

stats