Torna el públic al derbi de València més de dos anys després

El València va vendre en només unes hores les 405 entrades per a la zona visitant del Ciutat de València

Torna el públic al derbi de València més de dos anys després

El derbi del dilluns entre el Llevant i el València en el Ciutat de València tindrà públic en les graderies per primera vegada en més de dos anys, perquè els tres últims enfrontaments entre els dos conjunts es van jugar a porta tancada per la pandèmia.

El 7 de desembre de 2019 es va disputar l'últim derbi amb públic. 23.137 espectadors van presenciar aquell partit en el qual el València es va imposar per 2-4 després de remuntar els dos gols inicials del Llevant en els primers vint minuts del partit.

Uns mesos més tard, el març de 2020, va esclatar la pandèmia i el 12 de juny es va reprendre la competició per al València i el Llevant amb el derbi jugat a Mestalla i que el Llevant va empatar a un en el temps de prolongació amb un gol de penal de Gonzalo Melero.

La temporada 2020-2021 va començar també sense públic a les graderies i el primer capítol del derbi de la capital valenciana es va jugar a porta tancada a Mestalla en la primera jornada del campionat i es va saldar amb una victòria per 4-2 del València.

L'últim derbi es va jugar el passat 12 de març, es va disputar també sense aficionats al Ciutat de València i, a més, va significar la penúltima victòria del Llevant en la Lliga en els últims nou mesos després d'imposar-se per 1-0 gràcies a un gol de Roger Martí.

L'ambient dilluns serà completament diferent dels tres últims derbis, perquè s'espera la millor entrada de la temporada, malgrat que les dues aficions van presentar una queixa formal a La Lliga per haver programat la trobada en dia laborable i a les 21:00 hores.

El València va vendre en només unes hores les 405 entrades per a la zona visitant del Ciutat de València, però seran molts més els valencianistes que acudiran al recinte del Llevant, que ha posat les entrades a la venda amb uns preus que oscil·len entre els 35 euros de la més barata i els noranta de la més cara.

També et pot interessar

stats