El Vila-real B assalta El Molinón i s'aferra a la permanència

El filial groguet ha derrotat 0-3 l'Sporting de Gijón i encara somia a mantindre la categoria

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 d'abril 2024 - 20:33 Actualitzat: 28 d'abril 2024 - 15:58

El Vila-real B ha aconseguit una victòria molt important a El Molinón, després de derrotar 0-3 l'Sporting de Gijón amb un doblet d'Álex Forés i un gol de Javi Ontiveros. Estos tres punts permeten el filial groguet abandonar l'últim lloc de la taula i aferrar-se al somni de la permanència en Segona Divisió.

L'equip de Miguel Álvarez ha completat el millor partit de la temporada i ha pogut aconseguir una golejada d'escàndol. Només la falta de punteria de cara a porteria ho ha evitat. Ontiveros ha jugat a plaer i ha dirigit magistralment els groguets, que han eixit molt concentrats i han començat a avisar amb diverses ocasions de gol en els primers minuts.

El pitxitxi de l'equip, Álex Forés ha inaugurat el marcador en el minut 16, amb una rematada amb la cama dreta després d'una assistència d'Hugo Novoa. I a penes deu minuts després, Ontiveros ha ampliat la renda en aprofitar una altra assistència del gallec. Abans del descans el Vila-real B ha pogut sentenciar el duel, però el travesser ho ha evitat en dos ocasions.

En la represa, el tècnic local ha fet canvis per a intentar canviar el guió del duel, però tot ha continuat igual. Els groguets han continuat dominant a plaer i han perdonat diverses opcions per a marcar el tercer. Finalment, Forés sí que ha encertat i ha sentenciat el duel amb el 0-3 final.

Per primera vegada en la temporada, l'equip de Miguel Álvarez ha aconseguit dos triomfs consecutius, que li permeten seguir somiant amb la permanència en la categoria de plata del futbol estatal. La setmana que ve, en la visita del Llevant a la Ceràmica, caldrà continuar sumant per a tractar d'abandonar la zona de descens a Primera RFEF.

També et pot interessar

stats