Quico Catalán anuncia que "s'examinarà" a final de temporada

Ha demanat unitat al llevantinisme per intentar capgirar la situació

El president del Llevant, Quico Catalán
El president del Llevant, Quico Catalán

El president del Llevant, Quico Catalán, ha comparegut aquest dimarts per a demanar unitat davant la crisi de resultats que està tenint el primer equip i, especialment, després de la contundent derrota aquest dilluns a l'estadi de la Ceràmica per 5-0.

Catalán ha volgut aclarir que "no tirarà la tovallola" i que se sotmetrà a un "examen" del llevantinisme a final de temporada siga quin siga el resultat final. Tot i que encara no sap com articularà aquesta prova, el president té clar que posarà el seu càrrec "a disposició del màxim accionista" i que ho fa per tal de tallar l'espiral "d'autodestrucció" a la qual veu que està abocat actualment el club.

Quico Catalán ha aprofitat també per a demanar perdó per tots els errors que haja pogut cometre en els 12 anys que està en el càrrec i, especialment, els que ha comés en els últims mesos, alguns dels quals, considera "manifestos". Però, per aquest motiu, apel·la a l'aficionat per estar, ara més que mai, al costat dels jugadors i de l'entrenador; a qui ha volgut donar el seu màxim suport.

Precisament Lisci i la seua permanència al capdavant del primer equip també ha sigut una de les qüestions sobre la taula. En aquest sentit, Catalán ha assegurat que finalitzarà la temporada, i que, fins i tot, tindrà la decisió final sobre els jugadors a incorporar en aquest mercat de fitxatges que s'acaba d'obrir.

Sobre els incidents a l'arribada al Ciutat de València

Quico Catalán també ha respost sobre els fets que van ocórrer a les portes de l'estadi Ciutat de València, quan va arribar l'equip després de jugar a Vila-real. El president ha dit el gest que van tindre els capitans i l'entrenador d'eixir a parlar amb els aficionats "els honra" i que aquesta era la vertadera imatge que es volia transmetre de proximitat i evitar que el club fora un "búnquer" tancat.

També et pot interessar

stats