El Llevant no carbura: perd 0-1 contra el Racing amb gol en pròpia

Nafti no pot frenar la caiguda lliure d'un equip que ha perdut 3 dels últims 4 partits.

El granota Roger Brugué, es lamenta d'una ocasió perduda
El granota Roger Brugué es lamenta d'una ocasió perduda / Llevant UE

Ni l'alé del Ciutat de València ha servit al Llevant per a trencar la dinàmica negativa. Hui ha caigut contra un Ràcing que es trobava en posicions de descens en un partit ple d'ocasions per als dos conjunts.

Des del primer minut els dos equips s'han mostrat verticals i bolcats en atac. Fruit d'això són les nombroses ocasions que han gaudit els davanters locals i visitants en els primers 45 minuts. Les més destacades del Llevant han sigut un xut de Brugui des de dins de l'àrea aprofitant un baló a l'espai i que ha acabat atrapant en dos temps el porter visitant. I també una jugada en banda esquerra de De Frutos que, driblat el defensor, ha tret un xut que ha sigut desviat a córner.

No obstant això, les ocasions del Ràcing han sigut més clares. Cárdenas ha sigut providencial per a evitar el gol del Ràcing.

En la represa ha vingut la desgràcia. Un gol en pròpia de Vezo donava l'avantatge a l'equip visitant. A partir d'ací han crescut els nervis en la parròquia local i l'equip santanderí ho ha sabut aprofitar amb nombroses oportunitats. Un xut de Juergem sol davant del porter i dins de l'àrea menuda hauria sigut la sentència, però el baló s'ha estavellat en el travesser.

En el 77 el Racing s'ha quedat amb un menys per l'expulsió d'Aldasoro. Una superioritat numèrica que els granota no han pogut aprofitar. El partit ha acabat amb càntics de "Quico, ves-te'n ja!" Davant l'atenta mirada d'Álvaro Cervera, que s'ha deixat veure en la graderia. La derrota deixa Mehdi Naft molt tocat.

També et pot interessar

stats