El Llevant desaprofita una jornada propícia

L'equip granota ha perdut 0-1 contra el Cartagena i continua fora de la zona de play-off d'ascens

Ortuño celebra el gol davant la fustració de Pablo Martínez
Ortuño celebra el gol davant la fustració de Pablo Martínez / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 d'abril 2024 - 22:23 Actualitzat: 28 d'abril 2024 - 21:55

El Llevant ha patit la segona derrota consecutiva al Ciutat de València després de perdre 0-1 contra un altre equip de la part baixa de la taula, el Cartagena. L'equip granota ha desaprofitat una gran ocasió per a empatar a punts amb el sisé classificat i continuarà una setmana més fora de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió.

Els llevantinistes han dominat el partit des del xiulit inicial, però no han sigut capaços de generar ocasions clares de gol en la porteria visitant. De fet, en la primera part, ha sigut el Cartagena el que ha estat més prop d'inaugurar el marcador. Només un fora de joc mil·limètric ha evitat la diana d'Alfredo Ortuño.

En la represa, el guió no ha canviat, amb un Llevant dominant però indolent de cara a porteria. I esta vegada els murcians no han perdonat. Ortuño, ara sí, ha marcat el 0-1 amb una rematada de cap certera i ha silenciat el Ciutat de València. I quan ja semblava que el partit moriria amb el 0-1, en l'última acció, Bouldini ha marcat després d'un refús a l'àrea. Però l'àrbitre ha anul·lat el gol a instàncies del VAR per unes mans prèvies d'Àlex Muñoz.

El Llevant, que només ha sumat un dels nou últims punts en joc, està deixant escapar massa ocasions per a situar-se en la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. Però, tot i això, l'equip granota manté intactes les opcions de quedar entre els sis primers, quan només falten cinc jornades perquè acabe la Lliga. Això sí, ja es pot tornar a fallar.

També et pot interessar

stats