L'Alcoià torna a perdre dos mesos després (2-0)

L'equip de Vicente Parras ha perdut al Carlos Belmonte d'Albacete després de nou partits sense fer-ho

El porter José Juan, durant el partit contra l'Albacete
El porter José Juan, durant el partit contra l'Albacete / Alcoià

L'Alcoià ha tornat a la competició lliguera després de classificar-se per a la segona ronda de la Copa del Rei, i no ha pogut allargar contra l'Albacete, un dels clars aspirants a l'ascens, l'excel·lent moment tant anímic com de resultats.

Al Carlos Belmonte es veien les cares el millor equip com a local i el rival que més punts ha aconseguit com a visitant. L'Alcoià només havia perdut un partit aquesta temporada lluny del Collao i sumava tres victòries consecutives de foraster després de guanyar davant Vila-real B, Andorra i aquest dimarts a Badajoz, en l'estrena copera.

L'equip entrenat per Vicente Parras arribava al duel després de no perdre en els últims nou partits, des que el 2 d'octubre caiguera al Collao contra el San Fernando. Rubén Martínez, només començar la segona part, i Manuel Fuster, de penal al minut 77, han marcat els gols de l'equip castellanomanxec.

El tècnic Vicente Parras no ha pogut disposar del seu davanter més en forma i màxim golejador de l'equip d'Alcoi, Mourad Daoudi, que no ha jugat per acumulació de targetes. Aquesta absència se sumava a les del defensa Toni Abad i del davanter i capità de l'equip, Juli Cerdà, tots dos per lesió.

També et pot interessar

stats