Derbi al Collao: els equips valencians ja coneixen els emparellaments de la Copa

L'eliminatòria es disputarà, entre el 14 i el 16 de desembre, a partit únic al camp dels clubs de menor categoria

Reaccions al sorteig de Copa

L'Alcoià, el Castelló, l'Elx, el Llevant, el València i el Vila-real, equips valencians classificats per a la segona ronda de la Copa del Rei, ja coneixen el rival a què s'enfrontaran per a accedir als setzens del torneig.

El camp del Collao d'Alcoi acollirà un derbi valencià, que enfrontarà l'equip de Vicente Parras i el Llevant, que actualment té d'entrenador interí Alessio Lisci. L'Elx, el Vila-real i el València viatjaran fora de la Comunitat Valenciana per a enfrontar-se a l'Unionistas de Salamanca, l'Atlètic Sanluqueño i l'Arenteiro gallec, respectivament.

L'equip de Bordalás s'enfrontarà a un equip de Segona RFEF mentre que els de Francisco i Emery, així com el conjunt granota, ho faran contra un Primera RFEF. Un altre equip d'aquesta categoria, el Castelló, rebrà a l'estadi de Castàlia el Cartagena, de Segona Divisió.

Horaris dels partits

El derbi entre l'Alcoià i el Llevant obrirà la participació valenciana en la segona ronda de la Copa, el dimarts 14 de desembre a les 21:00 hores. El gruix de la jornada serà el dimecres 15, amb tres partits amb represenntació valenciana: Castelló-Cartagena (20:00 h), i Unionistas de Salamanca-Elx i Atlético Sanluqueño-Vila-real, els dos a les 21:00 h. El València serà l'últim equip a jugar l'eliminatòria, el dijous 16 a les 19:00 h contra l'Arenteiro.

Format de la competició

Aquesta segona fase es disputarà a partit únic al camp dels clubs de categoria inferior, que actuaran de locals sempre que complisquen els requisits mínims establits per la RFEF. En cas que els dos conjunts pertanguen a la mateixa categoria, serà local aquell equip extret en primer lloc en el sorteig.

La Copa del Rei continua el seu curs perquè els 56 clubs vencedors de l'eliminatòria anterior s'enfrontaran per una plaça en els setzens de final, fase en la qual s'incorporaran els quatre equips que disputen la Supercopa d'Espanya: Reial Madrid, Barça, Atlètic de Madrid i Athletic Club.

També et pot interessar

stats