"Gossos, mercenaris": l'afició del Llevant s'encara als jugadors

Els aficionats van estar parlant amb els jugadors a l'arribada al Ciutat de València
Els aficionats van estar parlant amb els jugadors a l'arribada al Ciutat de València

Després de la contundent derrota del Llevant a l'estadi de la Ceràmica aquest dilluns per 5 gols a 0, l'equip granota va haver de fer front a desenes d'aficionats que els esperaven a la seua arribada a l'estadi Ciutat de València.

Les imatges van ser recollides pel periodista de MundoLevante i expert en continguts del Llevant i de la Primera Iberdrola, Eric Martín Gasulla, i pel periodista de Sin Tregua Radio i col·laborador habitual d'aquesta casa en programes com Línia de fons, Carlos Ayats.

S'hi poden veure jugadors com Postigo, Coke o Roger Martí, acompanyats per l'entrenador Alessio Lisci, que donen la cara davant els aficionats, els escolten i els tracten de donar explicacions pel partit i per la situació actual del primer equip.

Els jugadors són interromputs constantment pels aficionats que els diuen de tot. De fet, no paren de dir-los "mercenaris" i "gossos" mentre els autobusos de l'equip arriben.

"Vosaltres guanyeu diners per anar a jugar, a nosaltres ens costa diners", són alguns dels comentaris amb què els aficionats van estar contínuament interrompent els jugadors. Altres jugadors com Melero i Vezo també van donar explicacions als jugadors, però no van voler ser gravats.

Al final, a poc a poc els aficionats van anar diluint-se i Lisci va agrair el comportament dels aficionats i periodistes que havien acudit a l'estadi.

També et pot interessar

stats