Ángela Salvadores condueix el València Basket a la final de la Supercopa (83-71)

L'equip taronja ha superat el Perfumerías Avenida i disputarà la final per segona temporada consecutiva

Ángela Salvadores fa una internada a cistella entre dues jugadores de Perfumerías Avenida
Ángela Salvadores fa una internada a cistella entre dues jugadores del Perfumerías Avenida / Federació Espanyola de Bàsquet

El València Basket s'ha classificat per a la final de la Supercopa de la Lliga Femenina Endesa després de guanyar 83-71 el Perfumerías Avenida a Vitòria, després d'una espectacular actuació d'Ángela Salvadores, 31 punts i ha batut el rècord d'anotació en un partit de Supercopa.

L'escorta ha aparegut quan les taronja no trobaven vies d'anotació i s'ha convertit en tot un malson per a la defensa rival. El partit ha tingut moltes alternances, però sempre que Salvadores ha estat en pista, el València manava en el marcador.

De fet, després del descans, quan les taronja perdien de 7, un parcial de 13 a 3 tornava a posar les valencianes per davant, amb Salvadores com a referent en atac i una zona en defensa que donava bons resultats.

Queralt Casas i Leticia Romero també sumaven i l'avantatge s'estirava. El Perfumerías es mostrava irregular i només Reisingerova trobava l'anella amb facilitat. Un triple de Leo Rodríguez donava esperances les salmantines, però les valencianes han sabut aguantar la pressió.

L'equip de Rubén Burgos tractarà de revalidar el títol aconseguit la temporada passada contra l'Spar Girona, que ha superat l'Araski 69-76 en la segona semifinal. Serà el segon enfrontament entre valencianes i catalanes aquesta setmana, després del debut en Lliga a Fontajau.

També et pot interessar

stats