Vora 3.000 persones es vacunen sense cita prèvia aquest divendres als punts mòbils

Hui s’han tornat a formar llargues cues enfront del Palau de la Generalitat

Una persona rep una dosi de la vacuna contra la covid-19
Una persona rep una dosi de la vacuna contra la covid-19 / GVA

Els equips de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han administrat aquest divendres un total de 2.908 dosis de la vacuna contra el coronavirus en els punts mòbils sense cita habilitats, hores abans de l'entrada en vigor de l'exigència de presentar el certificat covid per a accedir a determinats espais.

A València, al punt instal·lat al costat del Museu de les Ciències —amb motiu de la Fira del corredor Expo Esport i la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso EDP del diumenge— s'han inoculat 1.056 dosis.

Les llargues cues que es van produir des de l'obertura d'aquest punt van obligar a mantindre'l obert de manera ininterrompuda. Així, al principi estava previst parar de 14 a 17 hores, però finalment es va decidir no detindre la vacunació.

A primera hora d'aquest dissabte ha obert les portes el punt de vacunació sense cita enfront del Palau de la Generalitat, a la plaça de Manises, que es mantindrà operatiu fins al pròxim 8 de desembre. Durant les primeres de funcionament s'ha registrat una "forta afluència" de persones per a vacunar-se, segons han destacat des de Presidència de la Generalitat.

Per part seua, el punt habilitat en el centre comercial La Salera, a Castelló de la Plana —obert aquest divendres de 16.00 a 22.00 hores, una hora més del que s'havia previst— ha administrat 860 dosis, una xifra rècord en aquest espai. La vacunació sense cita en aquest punt es repetirà els pròxims divendres 10 i 17 de desembre.

A les comarques del sud, els punts habilitats al centre comercial de l'Aljub d'Elx i a Plaza Mar de la ciutat d'Alacant han administrat 695 i 297 dosis respectivament.

També et pot interessar

stats