L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.
Tantan ramen de Hiro Suzuki. Pastís de peres
Rebem la visita hui, a La cuina de Morera, del xef Hiro Suzuki, del restaurant Kamon de València, que ens cuinarà un fantàstic tantan ramen. Després, Jordi i Ana prepararan un pastís de peres.
Sorpreses màgiques
En una de les visites rutinàries de Miriam i Joel a una finca descobrixen una vedella que acaba de nàixer. Anem fins a Elda per a vore pasturar les cabres de María. I és que la cosa va d’eixir del corral, perquè també Jordi fa de pastor, però amb les seues ovelles descregudes.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.
Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Les boires del record
Prop de Verdun, el cap de la comuna fantasma de Bezonvaux és assassinat. La capitana Clara Merisi i François Gilbert, antropòleg judicial i historiador, tiren avant la investigació. Uns dies abans, havien desenterrat prop d’allí el cos d’una dona que feia trenta anys que havia desaparegut.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Caneleta i l’alimentació dels animals
L’alimentació és una cosa molt important per als cabrits, i si no els senta bé la llet, el comportament els pot canviar. Als Ports, serem testimonis d’un moment especial per a Caneleta: Miriam i Joel han de deslletar-la de sa mare. I a la Ribera, Nando ens fa una classe magistral de com fer marges: un procés molt important de cara a la sembra de l’arròs.
Fetge en salsa. Tapes
Hui tenim una especial proposta de tapes i racions a La cuina de Morera. Comencem amb una ració de fetge en salsa amb floricol serrana, i una tapa amb molt de glamur: la “tapa Pata”