‘Valencians al món’ celebra els seus 100 programes amb una emissió especial des de la famosa Ruta 66 nord-americana

Dimecres amb una emissió doble (120 minuts) d’allò més emotiva, a càrrec de Lluís Liñana i María José Berbegall, de Chicago a Los Angeles, travessaran huit estats dels EUA i recorreran vora 4.000 km.

Les emissions de ‘Valencians al món’ van començar el 2019 amb un programa dedicat a Mèxic. Durant aquest temps els seus reporters han visitat 41 països, 115 ciutats i han recorregut més de 160.000 quilòmetres, l’equivalent a 17 voltes al món.

El programa farà un concurs en què se sortejaran diversos regals per als espectadors que hi participen en les xarxes socials.

'Valencians al món' celebra 100 programes
'Valencians al món' celebra 100 programes / Departament de Comunicació
28 de febrer 2023 - 10:38

Aquest dimecres 1 de març a les 22:00 h, en À Punt, Valencians al món celebra les seues 100 emissions amb un programa especial, de durada doble, i amb un concurs en què se sortejaran diversos regals pels espectadors que hi participen en les xarxes socials.

Una data molt assenyalada en el calendari valencià, perquè coincideix amb la primera mascletà de març, tir d’eixida de les nostres falles. Per aquest motiu, els reporters Lluís Liñana i María José Berbegall participaran a la programació especial de Falles d’À Punt i ens recordaran com els valencians d’arreu del món viuen, també, aquesta festa.

Lluís Liñana i María José Berbegall ens descobriran els secrets d’una de les rutes més icòniques de tot el planeta
Lluís Liñana i María José Berbegall ens descobriran els secrets d’una de les rutes més icòniques de tot el planeta / Antonio Asencio Guillén

‘Valencians al món’ celebra els seus 100 programes

Les emissions de Valencians al món van començar el 2019 amb un programa dedicat a Mèxic. Durant aquest temps els seus reporters han visitat 41 països, 115 ciutats i han recorregut més de 160.000 quilòmetres, l’equivalent a fer 17 voltes al món.

Enrique Tena ha contat 600 històries de vida
Enrique Tena ha contat 600 històries de vida / Antonio Asencio Guillén

El nostre equip ha estat a Europa, on ha conegut llocs com Londres, Roma o Estocolm; Amèrica, on ha visitat la República Dominicana, Quito o la Guaiana Francesa; Àsia, on ha viatjat a Hong Kong, Singapur o Bali; Àfrica, on ha conegut el Senegal o el Marroc; i, fins i tot, ha estat a Austràlia, els nostres antípodes.

Els reporters tenen  un passaport de vertigen
Els reporters tenen un passaport de vertigen / Antonio Asencio Guillén

Cultura, naturalesa, diversió, esports, gastronomia i moltes emocions i records a flor de pell han estat presents al programa al llarg de més de tres anys. Un programa de la televisió pública amb públic, ja que ha rebut el suport de l’audiència, amb una mitjana de més del 5% de share en l’última temporada.

Cristina Orts ha visitat 41 països
Cristina Orts ha visitat 41 països / Antonio Asencio Guillén

La 66, una ruta de pel·lícula

En aquest programa especial, Lluís Liñana i María José Berbegall ens descobriran els secrets d’una de les rutes més icòniques de tot el planeta, la Ruta 66, que travessa els EUA de punta a punta. Una carretera que ha sigut escenari de films com Thelma i Louise o Bagdad Café.

Es tracta d’un programa de 120 minuts de durada, el doble del que és habitual. Lluís començarà a la ciutat de Chicago, mentre que María José eixirà des de Los Angeles. Els nostres reporters recorreran vora 4.000 quilòmetres, coneixent les històries de diversos valencians i valencianes. Aconseguiran completar el viatge i trobar-se en algun punt?

Lluis Liñana celebra els 100 programes
Lluis Liñana celebra els 100 programes / Antonio Asencio Guillén

La parella de reporters coneixerà els famosos restaurants de menjar ràpid, on degustaran les típiques creïlles i hamburgueses; els diferents museus temàtics, com el Route 66 Museum de Pontiac, dedicats a la ruta més icònica del planeta; els meravellosos paisatges desèrtics, com ara el desert de Mojave o el Gran Canyó; alguns dels monuments més coneguts dels EUA, com la tomba del president Lincoln, el rètol lluminós de Fabulous Las Vegas o l’arc de Saint Louis; i desenes de pobles de l’antic Virregnat de Nova Espanya, amb la seua toponímia castellana i la tradicional arquitectura mexicana. Un viatge inoblidable i emotiu que eixirà d’Illinois, per una punta, i de Califòrnia, per l’altra, i passarà per Missouri, Kansas, Nou Mèxic, Arizona i Nevada.

També et pot interessar

stats