‘Hèrcules, 100 anys d’un mite’, el documental del centenari blanc-i-blau

S’estrena el diumenge a les 20:00 hores a la televisió d’À Punt

El duel alacantí Eldenc-Intercity obrirà la vesprada dominical a les 18:00 h

thumbnail IMG 0272 (1)
‘Hèrcules, 100 anys d’un mite’ s’estrena el diumenge a les 20:00 hores a la televisió d’À Punt

L’Hèrcules celebra el centenari amb un emotiu documental que omplirà d’emoció jugadors, entrenadors, historiadors, aficionats i socis de l’entitat.

Aquesta vesprada s’ha presentat Hèrcules, 100 anys d’un mite, als cinemes Odeón de Sant Vicent del Raspeig davant els mitjans de comunicació i l’assistència de totes aquelles persones que hi han participat en la realització, edició i producció.

Aquesta vesprada s’ha presentat 'Hèrcules, 100 anys d’un mite', als cinemes Odeón de Sant Vicent del Raspeig
Aquesta vesprada s’ha presentat 'Hèrcules, 100 anys d’un mite', als cinemes Odeón de Sant Vicent del Raspeig

Es tracta d’un treball coral afavorit i sufragat pel canal autonòmic À Punt, produït per Oceánica Films i amb l'estreta col·laboració de la comissió de la fundació del centenari. L’estrena en la televisió serà aquest diumenge 2 d’abril a les 20:00 h.

Entre els assistents a la presentació en societat del documental estava el director general d’À Punt, Alfred Costa que ha assenyalat que: "La radiotelevisió autonòmica vol amb aquest documental deixar per a la posteritat un referent audiovisual que projecte a les noves generacions la grandesa del club i la seua afició amb motiu del centenari".

El director general d'À Punt, Alfred Costa, ha assistit a la presentació del documental
El director general d'À Punt, Alfred Costa, ha assistit a la presentació del documental

Amb motiu de la celebració del centenari de l'Hèrcules CF i dins de les activitats pròpies de l’efemèride, el documental que repassa els cent anys de vida del club blanc-i-blau, abraça des dels seus inicis fins a l'actualitat, amb imatges d'arxiu.

L’Eldenc-Intercity, diumenge de vesprada a les 18:00 h per À Punt

L’interessant duel alacantí entre el líder de la competició i l’irregular CF Intercity en la jornada 30 de Primera Federació, és el partit que podrà veure l’audiència de la televisió d’À Punt el pròxim diumenge 2 d’abril a partir de les 18:00 hores.

L’Eldenc-Intercity, diumenge de vesprada a les 18:00 h per À Punt
L’Eldenc-Intercity, diumenge de vesprada a les 18:00 h per À Punt

El CE Eldenc, que arriba com a líder destacat de la categoria amb quatre punts de diferència sobre el CE Castelló, vol refer-se de la derrota patida en l’últim partit de Lliga contra la SD Logronyès per 2 gols a 1.

Per la seua part, el CF Intercity, suma huit jornades sense conéixer la derrota i destaca la seua trajectòria com a visitant on ha puntuat en les últimes quatre eixides, l’última en guanyar contra l’altre conjunt de La Rioja, l’UD Logronyés, per 0 a 1. La millora del CF Intercity es va reflectir en l’última jornada amb un valuós empat a zero a casa contra l’Amorebieta, quart classificat.

El periodista Raül Pina serà l’encarregat de la narració d’un duel on els homes de Fernando Estévez han d’assegurar-se una victòria per a mantindre una distància respecte del segon classificat que li atorgaria l’ascens directe a Segona Divisió, mentre l’Intercity afronta el partit amb la convicció de traure’n un bon resultat.

L’oferta televisiva d’À Punt es completa amb la retransmissió el dissabte a les 15:45 h de la final de llargues del Mundial de Pilota des de la plaça de la Generalitat d’Alzira.

Una volta més, À Punt continua apostant per oferir a la societat de la Comunitat Valenciana els esdeveniments esportius de rellevància i el futbol més nostre.

També et pot interessar

stats