Actuacions musicals, tallers, màgia i espais per a jocs centraran el festival de La Colla en Ruta a València

Els personatges de La Colla i l’oferta lúdica es distribuiran al llarg de 14.000 metres quadrats als Jardins de Vivers dissabte de 11:00 h a 20:00 h.

Activitats previstes
Activitats previstes

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·la als Jardins de Vivers de València aquest dissabte. La nova edició del festival comptarà amb un complet programa d’activitats, tallers i concerts musicals, actuacions de màgia i ludoteques que animaran els més menuts i les famílies entre les 11:00 h i les 20:00 h. Entre les novetats en aquesta edició està l’actuació de la banda de les Feretes, amb actuacions relacionades amb la sèrie que es pot veure a la televisió i al web.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació d’alguns dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Magnífics, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb el festival mitjançant espectacles de màgia, actuacions musicals i sessions de teatre.

En total, hi haurà una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació́ de Dani Miquel, tot un fenomen musical, el grup de rock infantil Ramonets o el conegut humorista Xavi Castillo. També hi tindran representació alguns grups ben populars en l’escena valenciana, com ara El Diluvi, que actuarà amb la col·laboració d’Andreu Valor. Un cartell que naix per a complir les expectatives dels menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també gaudirà d’un dia festiu.

La Colla en Ruta anticipa una completa programació prevista per À Punt per als més menuts durant el Nadal. Programació que amplia l’horari d’emissió de sèries, pel·lícules i programes especials per al públic més jove entre les 07:00 i les 12:00 de dilluns a divendres, des del 24 de desembre i fins al 6 de gener. Durant els caps de setmana, a més, hi ha previstes maratons de contingut infantil de les 07:00 a les 10:00 h i la televisió pública també retransmetrà la Cavalcada de Reis d’Alcoi.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

També et pot interessar

stats