Sis llocs de la costa de Califòrnia que no us podeu perdre

L'oferta turística de la costa de Califòrnia va més enllà dels magnífics parcs naturals i les extenses platges de pel·lícula

127554866
Pacific Coast Highway, una de les carreteres més boniques del món / Shutterstock

La costa de Califòrnia: un lloc d’ensomni

L'extraordinària bellesa dels diversos llocs turístics de la costa californiana dels Estats Units va més enllà dels seus magnífics parcs naturals i de les extenses platges de pel·lícula. El tercer estat nord-americà per extensió i el primer quant a població té molt per a oferir als milions de viatgers i turistes que el visiten anualment.

Informació d'interés

Moneda: dòlar estatunidenc

Població: 23.860.000 habitants

Hora: hi ha 9 hores de diferència entre València i Califòrnia

Permisos: si viatgeu amb nacionalitat espanyola i teniu prevista una estada de menys de 90 dies a Califòrnia, no necessitareu un visat. Solament necessitareu l'ESTA, que ve a ser un substitut del visat i el passaport vàlid.

Per a viatjar a Califòrnia, cal el passaport. A més, heu de comprovar que siga electrònic, ja que, si no ho és, us podran denegar l'entrada al país, fins i tot en el cas de xiquets o bebés. És important saber que tots els passaports expedits des del 26 d'octubre del 2006 a Espanya són electrònics. Els anteriors a aquesta data no ho són.

A més, el passaport ha de tindre una vigència de més de sis mesos. És a dir, que no pot caducar abans de sis mesos.

Pagament recomanat: la millor manera de pagar als Estats Units és amb targeta, ja que s’accepten a la immensa majoria de comerços del país. VISA, Mastercard i American Express són les més comunes. Sempre és recomanable dur almenys una targeta de crèdit.

El consell de Valencians al món: si demaneu l’ESTA, una autorització electrònica per a viatjar a Califòrnia, heu de tindre en compte que l'autorització us durarà dos anys. Per tant, si l'any següent voleu tornar a viatjar als EUA, no serà necessari tornar-la a demanar. L’heu d'aconseguir abans de viatjar a Califòrnia i l’heu de demanar a l'ambaixada dels Estats Units del vostre país de procedència.

Quins llocs no us podeu perdre de la costa de Califòrnia?

Santa Barbara

La també anomenada Riviera Americana és coneguda pels bonics i extensos passejos marítims i pel centre històric, que es caracteritza per una arquitectura espanyola mediterrània. La ciutat desprén un aire bohemi i els espaiosos carrers i bulevards són el lloc ideal per a passar un dia de relaxació i deixar-se portar pels millors centres gastronòmics i cafeters de Califòrnia.

Santa Barbara
Santa Barbara / Shutterstock

Big Sur i la ruta Pacific Coast Highway

Si sou d’aquells que sempre han somiat fer un road trip, aquest tram de la Pacific Coast Highway deuria ser prioritat. Parlem de més de 140 quilòmetres al llarg d’una de les carreteres més boniques del món.

Si voleu gaudir de l'experiència completa i descobrir els millors llocs turístics de Califòrnia, conduïu per la sinuosa autopista costanera que connecta tota la costa fins a arribar a Los Angeles. Aquesta ruta tan popular necessita com a mínim un parell de dies i ofereix algunes de les vistes més espectaculars de la Golden Coast californiana.

Ruta Pacific Coast Highway
Ruta Pacific Coast Highway / Shutterstock

Malibu i Santa Monica

Sentiu-vos com a celebrities passejant per les precioses costes de Malibu, on centenars de famosos han construït la seua mansió de platja atrets per l'agradable clima mediterrani de què gaudeix aquesta zona al nord de Los Angeles.

Just abans d'arribar a Los Angeles, us trobareu amb la mítica Santa Monica, una ciutat turística adjacent a la regió metropolitana de Los Angeles que gaudeix d'un ambient més relaxat i bohemi. El carismàtic moll i el parc d'atraccions són un dels millors llocs turístics dels EUA i també és on acaba la famosa Ruta 66.

Santa Monica
Santa Monica / Shutterstock

Los Angeles, un dels millors llocs turístics cinematogràfics

La ciutat de les estreles és un lloc que no us deixarà indiferents. Des del glamur de Hollywood fins a l'extensa oferta gastronòmica i les concorregudes platges, deixeu-vos seduir per les grans avingudes i palmeres en una mescla de luxe, cultura i oci.

Venice Beach és un dels millors llocs de Los Angeles per l'essència bohèmia que destil·la. Un lloc ideal per a passejar i escapar del bullici de la ciutat. Si, en cas contrari, voleu submergir-vos en luxe, estreles, llums i gratacels, pot ser que el passeig de la fama siga el lloc més idoni per a vosaltres.

I si el que voleu és una experiència de cine de veritat, visiteu els Warner Bros. Studios o els Universal Studios Hollywood.

Venice Beach
Venice Beach / Shutterstock

Sequoia National Park: caminant entre arbres 

És difícil descriure amb paraules la sensació que u té quan condueix o camina entre arbres de més de 85 metres d'altura i de 8 metres de de diàmetre. És un dels millors llocs del món per a poder apreciar aquests arbres i, a més, alberga l'arbre més gran del món: el General Sherman.

Sequoia National Park
Sequoia National Park / Shutterstock

Death Valley, un dels paisatges més inhòspits de Califòrnia

Com indica el nom, el Death Valley (vall de la Mort) ofereix un dels paisatges més inhòspits de Califòrnia i, per tant, és un dels millors llocs per a visitar als Estats Units.

Aquest parc natural, el lloc més calorós i sec del país, és un dels més extensos de la Costa Oest i es pot visitar en cotxe en un o diversos dies. Prepareu-vos per a una calor intensa i uns paisatges àrids dominats per dunes, muntanyes i planes que recorden un paisatge quasi més propi de Mart.

El parc de Death Valley està entre Los Angeles i Las Vegas. Així és que, si aquest últim és el vostre pròxim destí, el podeu incloure en la ruta.

Death Valley
Death Valley / Shutterstock

També et pot interessar

stats