Nou llocs de cine per a visitar a Miami

Aquesta vibrant ciutat ha sigut escenari de diverses produccions que han capturat la seua essència tan única i variada

South Beach és famós per l'arena blanca, l'aigua de color turquesa i una vibrant vida nocturna
South Beach és famós per l'arena blanca, l'aigua de color turquesa i una vibrant vida nocturna / Shutterstock

Miami ha sigut la ubicació de pel·lícules molt populars. Al llarg dels anys, aquesta vibrant ciutat ha sigut escenari de diverses produccions que han capturat la seua essència tan única i variada.  

Informació d'interés 

Moneda: dòlar dels Estats Units 

Població: 520.584 habitants 

Hora: sis hores de diferència entre Miami i València 

Pagament recomanat: Podeu pagar amb diners en efectiu i/o amb targeta de crèdit. 

Permisos: Si viatgeu amb nacionalitat espanyola i teniu prevista una estada de menys de noranta dies a Miami, necessitareu un visat. Necessitareu l'ESTA, que funciona com un substitut del visat. 

El consell de Valencians al món: Miami és una ciutat diversa amb una mescla de cultures única. Aprofiteu per a explorar barris com Little Havana o Little Haiti i experimenteu la riquesa de l'herència cultural de la ciutat nord-americana. 

Llocs de cine a visitar a Miami

1) South Beach

Aquest tram de platja tan icònic, present en moltes pel·lícules, com ara Corrupción en Miami (2006) i Dos policies rebels (1995), és famós per l'arena blanca, l'aigua de color turquesa i una intensa vida nocturna. 

South Beach
South Beach / Shutterstock

2) Ocean Drive

Ocean Drive és un carrer emblemàtic de South Beach que apareix en nombroses pel·lícules, com ara El precio del poder (1983). Allotja edificis art déco de colors i una animada escena de restaurants i bars. 

Ocean Drive
Ocean Drive / Shutterstock

3) Districte històric de l'art déco

Aquest districte històric, escenari de pel·lícules com L'olla de grills (1996) i Corrupción en Miami (2006), és conegut pels seus edificis d'estil art déco i el seu ambient retro. 

Districte històric de l'art 'déco'
Districte històric de l'art 'déco' / Shutterstock

4) Mansió de Versace (Casa Casuarina)

Aquesta mansió, que apareix en American Crime Story: el asesinato de Gianni Versace (2018), és un lloc històric i icònic de South Beach. 

Mansió de Versace (Casa Casuarina)
Mansió de Versace (Casa Casuarina) / Shutterstock

5) Key Biscayne

Aquesta illa, present en pel·lícules com ara Parella de tres (2008), ofereix platges precioses, sendes naturals i el parc nacional Bill Baggs Cape Florida. 

Key Biscayne
Key Biscayne / Shutterstock

6) Museu i Jardins Vizcaya

Apareix en pel·lícules com Iron Man 3 (2013) i Ace Ventura, detectiu de mascotes (1994). Es tracta d'una mansió luxosa amb uns jardins impressionants que reflecteixen l'opulència de Miami. 

Museu i Jardins Vizcaya
Museu i Jardins Vizcaya / Shutterstock

7) Coral Gables

Aquest elegant veïnat, el qual apareix a pel·lícules com Casino Royale (2006), allotja una arquitectura preciosa, botigues exclusives i l'icònic hotel Biltmore. 

Coral Gables
Coral Gables / Shutterstock

8) Everglades

Tot i que no és exclusiu de Miami, els Everglades han aparegut en pel·lícules com Scarface (1983). Aquest parc nacional ofereix l'oportunitat d'explorar la bellesa de la natura i contemplar la singularitat de la vida silvestre de la regió. 

Everglades
Everglades / Shutterstock

9 ) Riverwalk de Miami

El Riverwalk ha estat present en diverses pel·lícules, com, per exemple, Corrupción en Miami (2006). Ofereix una vista única de la ciutat, amb gratacels al llarg de la riba. 

Riverwalk de Miami
Riverwalk de Miami / Shutterstock

També et pot interessar

stats