Nou coses que heu de saber abans de viatjar a Boston el 4 de juliol

Aquest dia tan assenyalat, la ciutat es vesteix de roig, blanc i blau per a commemorar el Dia de la Independència dels Estats Units, en una celebració vibrant plena d'esperit patriòtic

Vista de Boston
Vista de Boston / MikeDotta

El 4 de juliol és el dia en què els Estats Units d'Amèrica es va declarar independents de l'imperi britànic. Durant la celebració, es duen a terme desfilades patriòtiques, impressionants exhibicions de focs artificials i esdeveniments culturals que honren la història i els valors de la nació. Pot ser una bona excusa per a visitar la capital de Massachusetts, considerada també la capital no oficial de tota Nova Anglaterra, per ser la ciutat més poblada i el centre econòmic i cultural més important de la regió.

Informació d'interés

Moneda: Dòlar dels Estats Units

Població: 4.032.484 habitants

Hora: 6 hores de diferència entre Boston i València.

Pagament recomanat: Podeu pagar-hi amb diners en efectiu i/o amb targeta de crèdit.

Permisos: Si viatgeu amb nacionalitat espanyola i teniu prevista una estada de menys de noranta dies a Boston, necessitareu un visat. La targeta ESTA seria un substitut del visat.

El consell de Valencians al món: A l'estiu, i concretament al juliol, el clima a Boston és idoni per a gaudir d'activitats a l'aire lliure. Considereu la possibilitat de llogar una bicicleta i recórrer la Charles River Esplanade o fer un passeig en vaixell pel port, si el que voleu és contemplar una vista panoràmica de la ciutat.

Què heu de saber si voleu visitar Boston el 4 de juliol?

1. Celebració patriòtica

El 4 de juliol a Boston és una celebració especial, ja que se celebra la independència dels Estats Units. La ciutat estarà plena d'activitats festives i esdeveniments temàtics.

USS Constitution a Boston
USS Constitution a Boston / Valencians al món

2. Desfilades emblemàtiques

Gaudiu de desfilades patriòtiques en llocs tan icònics com el Freedom Trail, on podreu submergir-vos en la història de la revolució estatunidenca.

Desfilada patriòtica del 4 de juliol a Boston
Desfilada patriòtica del 4 de juliol a Boston / Valencians al món

3. Focs artificials espectaculars

Els focs artificials a Boston són una tradició impressionant. Assegureu-vos de buscar els llocs i horaris on es duran a terme i no us els perdeu.

Focs artificials a Boston
Focs artificials a Boston / Valencians al món

4. Alta demanda d'allotjament

Teniu en compte que, durant el 4 de juliol, la demanda d'allotjament a Boston pot ser alta. Reserveu amb antelació.

Els gratacels de Boston
Els gratacels de Boston / Valencians al món

5. Clima càlid

Juliol és un mes calorós a Boston, així que prepareu-vos per a les temperatures altes i porteu roba lleugera, protector solar i aigua. És important estar hidratat, sobretot durant les activitats que feu a l'aire lliure.

Fenway Park, seu dels Boston Red Sox
Fenway Park, seu dels Boston Red Sox / Valencians al món

6. Transport públic

El sistema de transport públic de Boston és una forma convenient de moure's per la ciutat. Assegureu-vos de conéixer les rutes i els horaris per a planificar els desplaçaments.

Autobús de Harvard a Boston
Autobús de Harvard a Boston / Sean Pavone

7. Llocs turístics populars

Aprofiteu la visita per a explorar alguns llocs emblemàtics, com ara el USS Constitution, el parc Boston Common, l'aquari de Nova Anglaterra i el Museu de Belles Arts.

Parc Boston Common a Boston
Parc Boston Common a Boston / Shutterstock

8. Gastronomia local

Proveu els plats tradicionals de Boston, com ara la llagosta, les cloïsses, el Clam chowder o les famoses Boston cream pies. La ciutat compta amb una rica oferta gastronòmica.

Clam chowder típic de la gastronomia de Boston
Clam chowder típic de la gastronomia de Boston / Valencians al món

9. Horaris especials

Teniu en compte que alguns llocs turístics o comerços poden tindre horaris especials durant la celebració del Dia de la Independència. Verifiqueu els horaris anticipadament per a planificar les activitats.

Old State House a Boston
Old State House a Boston / Valencians al món

Aquestes són les principals coses que heu de tindre en compte si voleu visitar Boston el 4 de juliol, però qualsevol època és bona per a visitar una de les ciutats més antigues dels Estats Units.

També et pot interessar

stats