Directes
Ara en la televisió
LA SALA

Deu plans imprescindibles a fer al Japó mil·lenari

Valencians al món et proposa alguns llocs i experiències per a submergir-te en el patrimoni cultural del Japó mil·lenari

Castell de Himeji / Shutterstock

El Japó és un país amb una història rica i una cultura mil·lenària. Si esteu interessats a explorar el Japó mil·lenari, ací teniu alguns llocs i experiències que us permetran submergir-vos en el seu patrimoni cultural.

Informació d'interés

Moneda: Ien.

Població: 13.960.000 habitants.

Hora: Tòquio va set hores per davant de València.

Pagament recomanat: Podeu pagar-hi amb diners en efectiu i amb targeta de crèdit.

Permisos: Teniu en compte que, potser, us demanen mostrar un bitllet d'avió d'anada i tornada que prove la vostra intenció d'eixir del Japó abans que expire el permís d'estada.

El consell de Valencians al món: Si teniu pensat moure-vos pel Japó, considereu comprar el Japan Rail Pass, especialment si teniu la intenció d'usar el tren bala (Shinkansen) o altres trens Japan Rail de manera freqüent.

1. Kyoto

Kyoto és una de les ciutats més antigues del Japó i va ser la capital imperial durant més de mil anys. Podeu visitar-hi temples històrics, com ara Kinkaku-ji (Temple del Pavelló d'Or), Ginkaku-ji (Temple del Pavelló de Plata) o Fushimi Inari-Taisha, amb els seus milers de torii rojos. La ciutat de Kyoto també és coneguda pels tradicionals barris de geishes, com ara Gion.

Kinkaku-ji (temple del Pavelló d'Or) / Shutterstock

2. Nara

La ciutat de Nara és famosa pel parc, on podeu trobar cérvols sika sagrats que s'hi passegen lliurement. A més a més, la ciutat alberga, concretament al temple Todai-ji, el Gran Buda de Nara, una estàtua gegant de bronze que és un dels tresors històrics més importants del Japó.

Un cérvol sika al parc de Nara / Shutterstock

3. Arashiyama

Arashiyama és una zona de la ciutat de Kyoto i allí podeu visitar el famós bosc de bambú, un lloc encantador i mil·lenari. A més a més, podeu fer-hi un passeig en vaixell pel riu Hozugawa i explorar-hi Tenryu-ji, temple declarat patrimoni mundial per la Unesco l'any 1994.

Bosc de bambú d'Arashiyama / Shutterstock

4. Gion

Gion és el famós barri de les geishes de Kyoto i ofereix l'oportunitat d'experimentar la cultura tradicional japonesa. Podeu veure-hi geishes i maikos (aprenents de geisha) caminant pels carrers estrets i, a més a més, visitar cases de te tradicionals, també.

Gion, el famós barri de les 'geishes' de Kyoto / Shutterstock

5. Hiroshima

Tot i ser tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va tindre lloc durant la Segona Guerra Mundial, Hiroshima té un passat mil·lenari, també. El santuari d'Itsukushima, a l'illa de Miyajima, amb el seu famós torii flotant, és un dels llocs més emblemàtics del Japó.

El santuari d'Itsukushima, a l'illa de Miyajima / Shutterstock

6. Nikko

Nikko és coneguda pel seu impressionant complex de temples i santuaris, incloent-hi Tosho-gu, un temple patrimoni mundial de la Unesco. Els detalls arquitectònics tan elaborats i la bellesa natural fan de Nikko una destinació que no us podeu perdre.

Tosho-gu, un temple patrimoni mundial de la Unesco / Shutterstock

7. Kamakura

Kamakura, ciutat pròxima a Tòquio, és coneguda per la gran estàtua de Buda al temple Kotoku-in, així com per nombrosos santuaris i temples històrics.

La gran estàtua de Buda al temple Kotoku-in a Kamakura / Shutterstock

8. Castells japonesos

Arreu del Japó hi ha un bon grapat de castells històrics, com ara el de Himeji, el de Matsumoto i el de Nagoya. Aquestes estructures fortificades ofereixen una visió fascinant de l'arquitectura i la història japoneses.

Castells d'Himeji / Shutterstock

9. Festivals tradicionals

Busqueu festivals tradicionals locals que se celebren durant la vostra visita, com ara el Gion Matsuri a Kyoto o el Nebuta a Aomori.

Festival Gion Matsuri a Kyoto / Shutterstock

10. Onsen tradicionals

Visitar un onsen o, cosa que és equivalent, un bany termal, és una experiència única i relaxant. Hi ha moltes àrees termals al Japó, com ara Hakone i Beppu, on podeu submergir-vos en aigües envoltades de paisatges impressionants.

Onsen a Hakone / Shutterstock

Aquests són només alguns exemples del que podeu explorar al Japó mil·lenari. La bellesa natural i els tresors culturals del país us permetran endinsar-vos en la seua rica història i tradicions.