Paella amb caragols, el plat valencià que triomfa a Lugano

Mara i Lorena, dues germanes valencianes establides a Suïssa des de fa dotze i deu anys respectivament, obrin les portes del seu restaurant a Valencians al món

Mara i Lorena ens expliquen les dificultats que han superat per a establir el seu bar restaurant a Suïssa / Valencians al món

Mara i Lorena, dues germanes valencianes establides a Suïssa des de fa dotze i deu anys respectivament, obrin les portes del seu restaurant a Valencians al món per a mostrar-nos el seu univers d'esforç, dedicació i passió per la gastronomia.

A mitjan camí entre la bulliciosa València i la tranquil·litat suïssa de Lugano, Mara i Lorena han decidit portar una part de la calor i l'alegria mediterrànies als seus clients suïssos a través del seu restaurant. Obrir un restaurant a l'estranger no és una labor senzilla; és una prova que exigeix no només habilitats culinàries, sinó també valentia, determinació i una dosi generosa d'amor pel que es fa.

Les germanes ens expliquen les dificultats que han superat per a establir el seu bar restaurant a Suïssa. El xoc cultural no deu ser res en comparació amb la complexitat dels tràmits legals i les hores al peu del canó que han hagut de suportar per arribar fins ací. Tot i això, amb un esperit fort i una ferma creença en la seua cuina, han convertit aquesta aventura en un èxit. Es nota que és un esforç constant, però val la pena cada segon de lluita quan els seus clients disfruten de la gastronomia valenciana relaxadament.

Perquè el seu restaurant no és només un lloc per a degustar la cuina valenciana; és un trosset de llar que han volgut compartir amb la comunitat suïssa. La paella amb caragols, una autèntica delícia de la nostra gastronomia, és el plat estrela que ha captivat els paladars suïssos i s’ha guanyat el cor dels qui han decidit fer una parada en aquest racó de Lugano. Mara i Lorena han aconseguit unir dues cultures a través de la seua passió per la cuina. Les seues històries reflecteixen el coratge i la determinació que es necessita per a perseguir els somnis, fins i tot quan aquests estan a milers de quilòmetres de distància de casa. Amb cada plat que serveixen, continuen demostrant que la gastronomia té el poder de connectar, emocionar i, sobretot, fer sentir com a casa a qui decideix arriscar-se.

També et pot interessar

stats