Tretze plans imprescindibles a fer a la ciutat de Tòquio, la capital del Japó

Explorar Tòquio és una experiència enriquidora plena de diversitat cultural, descobriments emocionants i meravelles modernes i tradicionals

Barri de Shibuya, conegut pel seu famós pas de vianants i la seua animada vida nocturna
Barri de Shibuya, conegut pel seu famós pas de vianants i la seua animada vida nocturna / Shutterstock

Informació d'interés 

Moneda: Ien. 

Població: 13.960.000 habitants. 

Hora: Tòquio va set hores per davant de València. 

Pagament recomanat: Podeu pagar amb diners en efectiu i amb targeta de crèdit. 

Permisos: Els espanyols poden entrar al Japó com a turistes fins a noranta dies sense necessitat d'un visat. 

El consell de Valencians al món: El Japó pot ser costós, així que prepareu prèviament un pressupost adequat que incloga allotjament, àpats, transport i activitats. 

Plans imprescindibles a fer a Tòquio

1) Explorar barris icònics

Submergiu-vos en l'energia tan única del barri de Shibuya, conegut pel seu famós pas de vianants i la seua animada vida nocturna. Passeu per Shinjuku, un centre comercial i d'entreteniment on podreu explorar el districte roig de Kabukicho o gaudir de vistes panoràmiques des de l'edifici del Govern Metropolità. A Akihabara, el paradís de l'electrònica i la cultura otaku, podreu descobrir botigues de videojocs, anime i manga. I, a Harajuku, la moda extravagant i les botigues avantguardistes en són el segell distintiu. 

Akihabara, el paradís de l'electrònica i la cultura otaku
Akihabara, el paradís de l'electrònica i la cultura otaku / Shutterstock

2) Visitar temples i santuaris

Deixeu-vos meravellar per la majestuositat del temple Senso-ji, a Asakusa. És el santuari més antic de Tòquio. Passegeu, també, pels terrenys del santuari Meiji, a Shibuya. Està envoltat d'un bosc idoni per a fer una caminada relaxada. 

Temple Senso-ji, a Asakusa
Temple Senso-ji, a Asakusa / Shutterstock

3) Gaudir de la gastronomia

L'escena culinària a Tòquio és tota una aventura. Tasteu el sushi i el sashimi fresc al mercat de Tsukiji o proveu diferents tipus de ramen en llocs especialitzats. Exploreu els passadissos dels supermercats per tal de trobar delícies úniques i descobriu els izakayas locals si el que voleu és gaudir de plats autèntics i un poc de sake. 

Tasteu-hi el sushi i el sashimi fresc al mercat de Tsukiji
Tasteu-hi el sushi i el sashimi fresc al mercat de Tsukiji / Shutterstock

4) Compres

Perdeu-vos en el luxe i l'elegància de Ginza, un districte comercial d'alta gamma amb botigues de marques internacionals i de disseny. Camineu per Nakamise Street, a Asakusa, per a comprar records tradicionals japonesos, com ara quimonos i ventalls. Els centres comercials com Magnet by Shibuya 109 i Takeshita Street, a Harajuku, són el millor quant a les últimes tendències de moda juvenil. 

Takeshita Street
Takeshita Street / Shutterstock

5) Museus i galeries d'art

Exploreu la història i la creativitat japonesa al Museu Nacional de Tòquio, on trobareu diferents artefactes i art antic. Al Museu d'Art Mori, d'una altra banda, podreu gaudir d'exposicions contemporànies i d'una vista panoràmica de la ciutat des de l'observatori. 

Exploreu la història i la creativitat japonesa
Exploreu la història i la creativitat japonesa / Shutterstock

6) Parcs i jardins

Escapeu-vos del bullici urbà al parc de Ueno, on podreu relaxar-vos al costat del llac, visitar el zoològic o explorar el Museu Nacional de la Natura i la Ciència. Els jardins Shinjuku Gyoen ofereixen un oasi tranquil i seré idoni per a passejar i apreciar la bellesa de la natura, també. 

Museu Nacional de la Natura i la Ciència
Museu Nacional de la Natura i la Ciència / Shutterstock

7) Tokyo Disneyland i DisneySea

Submergiu-vos en la màgia dels parcs temàtics de Disney, on podreu conéixer els vostres personatges preferits, gaudir d'atraccions emocionants i veure espectacles inoblidables. 

Tokyo Disneyland
Tokyo Disneyland / Shutterstock

8) Experiències onsen

Experimenteu l'autèntica relaxació japonesa a Odaiba Oedo - Onsen Monogatari, un complex d'aigües termals amb banys a l'aire lliure. 

Odaiba Oedo-Onsen Monogatari
Odaiba Oedo-Onsen Monogatari / Shutterstock

9) Esdeveniments culturals

Uniu-vos a la celebració de l'hanami a la primavera, moment de l'any on els cirerers estan en flor, i participeu en festivals d'estiu amb focs artificials i danses tradicionals. Experimenteu el Cap d'Any japonés als temples i santuaris, on podreu presenciar cerimònies i tradicions úniques. 

Celebració de l'Hanami a la primavera
Celebració de l'Hanami a la primavera / Shutterstock

10) Teatre i entreteniment

Viviu la tradició cultural del Japó amb espectacles de kabuki, un estil de teatre tradicional japonés que combina música, dansa i actuació. Assistiu a concerts de música J-pop o trobeu entreteniment en viu a bars i clubs locals. 

Kabuki, un estil de teatre tradicional japonés que combina música, dansa i actuació
Kabuki, un estil de teatre tradicional japonés que combina música, dansa i actuació / Shutterstock

11) Cafeteries temàtiques

Submergiu-vos en l'extravagància de les cafeteries temàtiques, on podreu gaudir de la companyia de gats, mussols, conills o personatges d'anime mentre preneu una beguda o unes postres. 

12) Passejos en vaixell

Descobriu la ciutat des d'una perspectiva única en un passeig en vaixell pel riu Sumida o en un creuer per la badia de Tòquio, on podreu gaudir de vistes impressionants de l'horitzó i els famosos ponts de la ciutat. 

Descobriu la ciutat des d'una perspectiva única en un passeig en vaixell pel riu Sumida
Descobriu la ciutat des d'una perspectiva única en un passeig en vaixell pel riu Sumida / Shutterstock

13) Excursions pròximes

Aprofiteu l'oportuna ubicació de Tòquio per a fer excursions d'un dia a llocs propers, com ara a Nikko i els seus santuaris i paisatges naturals, a Kamakura i el seu Gran Buda o, fins i tot, feu una escapada al majestuós mont Fuji. 

Kamakura i el seu Gran Buda
Kamakura i el seu Gran Buda / Shutterstock

També et pot interessar

stats