Mercedes Real, l'àvia de Puçol famosa en TikTok per cuinar plats casolans de tradició valenciana

La neta, Laia Ballester, l'ha introduïda en el món de les xarxes socials i ara ella ensenya com cuinar des d'una autèntica paella valenciana fins a un arròs al forn i dolços

Mercedes Real, l'àvia de Puçol que s’ha fet famosa en TikTok / À Punt Mèdia

En arribar als 85 anys Mercedes Real no s’esperava el que li està passant. Ser famosa. Tot per la seua neta Laia, qui li ha obert una finestra al món des de les xarxes socials. Tot va començar el juny del 2022 i amb una paella valenciana. Un diumenge en què la família s'havia reunit a dinar, la neta va gravar l'àvia mentre treia la paella a taula i va pujar el contingut a TikTok. En fer-se viral, la neta li va proposar gravar més vídeos de cuina. Dit i fet, la iaia li va dir “sí vull”.

Neta i àvia, que estan molt unides, han estat en el programaTres de casa conduït per Ximo Rovira. Quan l’equip del programa li ha preguntat a Mercedes què fan juntes, l'àvia ha contestat: “Ara estem fent els tiktoks”. Mercedes ha mostrat l’alegria que té de compartir projecte amb la neta. Laia està molt pendent d’ella i li agrada cuinar amb Mercedes, acompanyar-la al mercat i emportar-se-la a esmorzar.

La neta la visita unes tres vegades per setmana, i de les visites ixen vídeos de cuina divertits. Un dia la protagonista és l’olla de la Pobla de Farnals, un altre dia és la paella de marisc o l’arròs de putxero. L'àvia de Puçol ensenya a cuinar receptes casolanes des del seu compte en TikTok. Per a ella, el seu millor plat és el guisat de pollastre i també l’arròs al forn.

Mercedes ha volgut contar en el programa entre rialles el que li diu una amiga: “La meua amiga Fina, la Mansana, em diu que ho faig molt bé i que algun dia aniré a la tele, i ara estic en À Punt Mèdia”. Això sí, a Mercedes el que li agrada fer en TikTok és cuinar, ballar no, tot i que la neta li ho demana de vegades.

També et pot interessar

stats