Terrina de botifarra amb formatge de cabra
Recepta per als amants del formatge
Botifarra amb formatge: una combinació peculiar. Si bé és una mescla una mica estranya, està boníssim i és una recepta que paga la pena provar alguna vegada en la vida.
Ingredients
- 400 g de botifarra de ceba
- 200 g de ceba
- 400 g de formatge de cabra en rotle
- 400 g de poma fuji
- 1 llima
- 4 fulls de gelatina
- Pa
- Oli OVE
- Pebre roig
Elaboració
- Coem la poma en el microones en un bol tapat.
- Sofregim la ceba i, en acabant, la botifarra desfeta.
- Ho ofeguem bé i deixem que es gele.
- En el suc que ha deixat la poma, diluïm la gelatina que haurem tingut a remulla.
- Triturem la poma amb el suc.
- En una terrina, alternem capes de formatge, de crema de poma i de botifarra.
- Ho posem a la nevera perquè es refrede.
- Ho traiem del motle i ho servim acompanyat de pa.
Informació nutricional
El formatge de cabra destaca per l'alt contingut en calci, proteïnes i vitamines. Té menys calories i greixos que altres formatges, i és més lleuger i fàcil de digerir. Conté també menys lactosa i caseïna, per la qual cosa és adequat per a persones amb intoleràncies i problemes gàstrics. A més, també actua com a probiòtic.