Terrina de botifarra amb formatge de cabra

Intermedi
1,30 hores
4 persones

Recepta per als amants del formatge

Terrina de botifarra amb formatge de cabra
Terrina de botifarra amb formatge de cabra
30 d'agost 2022 - 20:00

Botifarra amb formatge: una combinació peculiar. Si bé és una mescla una mica estranya, està boníssim i és una recepta que paga la pena provar alguna vegada en la vida.

  • 400 g de botifarra de ceba
  • 200 g de ceba
  • 400 g de formatge de cabra en rotle
  • 400 g de poma fuji
  • 1 llima
  • 4 fulls de gelatina
  • Pa
  • Oli OVE
  • Pebre roig
  1. Coem la poma en el microones en un bol tapat.
  2. Sofregim la ceba i, en acabant, la botifarra desfeta.
  3. Ho ofeguem bé i deixem que es gele.
  4. En el suc que ha deixat la poma, diluïm la gelatina que haurem tingut a remulla.
  5. Triturem la poma amb el suc.
  6. En una terrina, alternem capes de formatge, de crema de poma i de botifarra.
  7. Ho posem a la nevera perquè es refrede.
  8. Ho traiem del motle i ho servim acompanyat de pa.

Informació nutricional

El formatge de cabra destaca per l'alt contingut en calci, proteïnes i vitamines. Té menys calories i greixos que altres formatges, i és més lleuger i fàcil de digerir. Conté també menys lactosa i caseïna, per la qual cosa és adequat per a persones amb intoleràncies i problemes gàstrics. A més, també actua com a probiòtic.

També et pot interessar