Pernil de titot casolà

Fàcil
2 hores
4 persones

Carn freda

Pernil de titot casolà
Pernil de titot casolà
07 d'abril 2024 - 20:05

L'embotit o la carn freda casolana són una opció deliciosa i versàtil a la taula que oferix una gran varietat de sabors i textures personalitzables segons les preferències culinàries de cada u. Per a desmotrar-ho preparem un pernil de titot casolà, saníssim i boníssim.

Pren nota!

  • 2 pits de titot
  • Pa candial
  • Orenga
  • Pebre negre
  • Pebre roig dolç 
  • 2 alls
  • 1 fulla de llorer
  • Oli OVE
  • Sal 

Per a l'ensalada: 

  • 2 cabdells d'encisam 
  • Raves
  • Brots d'alfals 
  • Tomaques cherry

Per a la maionesa:

  • 1 ou 
  • Llima 
  • Mostassa antiga
  • Cebollí fresc
  • Oli OVE
  • Sal 
  1. Enrotllem els pits i els empastifem amb les espècies.
  2. Ho emboliquem amb paper de plàstic.
  3. Ho emboliquem amb paper d’alumini.
  4. Ho posem a coure amb l’all i el llorer durant 30 minuts.
  5. Fem una maionesa i li afegim cebollí.
  6. Amanim l’ensalada amb la maionesa.
  7. Servim en el pa el titot tallat fi amb l’ensalada.

Conservació de les carns fredes.

Els embotits i la carn freda s'han de conservar sempre en ambients frescos (sobretot en els mesos calorosos d'estiu). L'ideal per a la conservació de la carn freda és que es consumisca just en el moment de tallar-la, ja que la superfície tallada s'oxida.

També et pot interessar

stats