Paella de bolets i conill

Fàcil
1,20 hores
4 persones

Un clàssic d'allò que diríem "un arròs de muntanya"

Paella de bolets i conill
Paella de bolets i conill
01 d'agost 2022 - 20:00

Paella de bolets i conill o paella de conill i bolets, com vulgueu dir-li. Un plat molt popular a la comarca del Camp de Morvedre que necessita molt pocs ingredients per fer-nos gaudir

  • 1 conill
  • 350 g de bolets deshidratats
  • 400 g d’arròs
  • 2 tomaques madures
  • 1 all
  • Pebre roig
  • Romer
  • Safrà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Rossegem el conill.
  2. Li tirem l’all, la tomaca i els bolets.
  3. Afegim el pebre i ho cobrim amb aigua.
  4. Fem que alce el bull i deixem que coga.
  5. Rectifiquem de sal, afegim el safrà i l’arròs.
  6. Deixem que l'arròs es coga.

Aspectes nutritius dels bolets

No són ni vegetals ni animals, són fongs. Rics en aigua i poques calories, quantitat de macronutrients (glúcids, proteïnes i lípids) baixa. Gran varietat de vitamines i minerals (vit. A, grup B, potassi i seleni).

També et pot interessar