Directes
Ara en la televisió
A LA FRESCA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DE LA NIT

Farcit de dejú de Saix/Sax

Fàcil
60 minuts
4 persones

Recepta tradicional de la comarca de l’Alt Vinalopó

Farcit de dejú de Saix/Sax
  • 250 g de fesols
  • 150 g d’abadejo dessalat
  • 3 creïlles
  • 1 manoll de penques
  • 1 ceba 
  • 2 ous
  • 2 gots de farina
  • 2 gots de pa ratllat
  • Pebre roig dolç
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Bollim els fesols, arremullats prèviament, amb les penques.
  2. Al cap de 30 minuts, llevem l’aigua i reprenem la cocció amb aigua nova.
  3. Hi afegim les creïlles tallades a daus.
  4. Sofregim la ceba amb una cullerada de pebre roig.
  5. Incorporem la meitat del sofregit al perol i en guardem la resta.
  6. Barregem la farina i el pa ratllat.
  7. Afegim l’abadejo, dos ous i la resta del sofregit.
  8. Ho mesclem tot bé fins a obtindre’n una pasta homogènia.
  9. Fem les mandonguilles i les incorporem al perol.
  10. Ho deixem coure durant mitja hora i el plat estarà llest.

Menjar a Saix

És una cuina molt d’interior, amb plats de cullera d’estos que et reconforten bona cosa quan fa fred. Però el més impresionant és la seua rebosteria, sobretot els “suspiros”.

Receptes amb peix

També et pot interessar

Veure totes les activitats