Escalopines de vedella farcides de formatge
Als xiquets els encanten
Elaborem unes escalopines de vedella farcides de formatge, i perquè tinga més alegria la cosa, completem la recepta amb una guarnició de pasta amb carabasseta.
Anoteu-ho tot!
Ingredients
- 400 g de filet de vedella
- 2 ous
- Formatge curat
- Farina
- Pebre blanc
- Sal
Per a la guarnició:
- 200 g d'espaguetis
- 200 g de ricotta
- 1 ceba tendra
- 1 carabasseta
- Orenga
- Ratlladura de llima
- Julivert fresc
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
Elaboració
- Coem la pasta i la reservem.
- Saltem la ceba amb la carabasseta i l’orenga.
- Hi afegim la pasta, la ricotta i la ratlladura de llima i ho reservem.
- Salpebrem la carn i hi posem formatge entre els filets.
- Ho passem per farina i ou i ho fregim.
- Ho escorrem bé i ho servim amb la pasta.
Nutrició: carn de vedella
Font de proteïnes de qualitat, ferro i zinc d'elevada biodisponibilitat. Depenent del tall, tindrà més o menys greix. El rellom n’és la part més magra, mentre que la falda és la més grassa. Tot i que és una excel·lent font de proteïnes i oligoelements, el més prudent és moderar-ne el consum. Junt amb la carn de pollastre, és una de les recomanades per a donar als xiquets a partir dels 6 mesos.