Escalopines de vedella farcides de formatge

Fàcil
40 minuts
4 persones

Als xiquets els encanten

Escalopines de vedella farcides de formatge
Escalopines de vedella farcides de formatge
20 de novembre 2023 - 20:10

Elaborem unes escalopines de vedella farcides de formatge, i perquè tinga més alegria la cosa, completem la recepta amb una guarnició de pasta amb carabasseta.

Anoteu-ho tot!

  • 400 g de filet de vedella 
  • 2 ous 
  • Formatge curat
  • Farina
  • Pebre blanc
  • Sal

Per a la guarnició:

  • 200 g d'espaguetis
  • 200 g de ricotta
  • 1 ceba tendra 
  • 1 carabasseta
  • Orenga
  • Ratlladura de llima
  • Julivert fresc 
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Coem la pasta i la reservem.
  2. Saltem la ceba amb la carabasseta i l’orenga.
  3. Hi afegim la pasta, la ricotta i la ratlladura de llima i ho reservem.
  4. Salpebrem la carn i hi posem formatge entre els filets.
  5. Ho passem per farina i ou i ho fregim.
  6. Ho escorrem bé i ho servim amb la pasta.

Nutrició: carn de vedella

Font de proteïnes de qualitat, ferro i zinc d'elevada biodisponibilitat. Depenent del tall, tindrà més o menys greix. El rellom n’és la part més magra, mentre que la falda és la més grassa. Tot i que és una excel·lent font de proteïnes i oligoelements, el més prudent és moderar-ne el consum. Junt amb la carn de pollastre, és una de les recomanades per a donar als xiquets a partir dels 6 mesos.

També et pot interessar

stats