Entrepà de cansalada i allioli de mel
Tu poses el cacau del collaret i els tramussos, i nosaltres este esmorzarot!
El tema dels esmorzars ha agafat vol d’una manera brutal. Podríem dir que l’esmorzar és quasi un tret identitari dels valencians: poques coses hi ha que ens posen a tots tan d’acord.
Apunta els ingredients, que ja voràs com no dines!
Ingredients
- 500 g de cansalada entreverada
- 3-4 creïlles
- 1 manoll d'alls tendres
- 1 pimentó roig
- 1 pimentó verd
- 2 pans de forn
- 1 ceba
- Pebre negre
- Sal
Per a l'allioli de mel:
- Oli d'oliva suau
- 1 all
- 1 ou
- Mel
- Sal
Elaboració
- Fregim les creïlles i les verdures, i les reservem.
- Muntem un allioli amb mel.
- Salpebrem la cansalada i la torrem a la planxa.
- Obrim el pa i hi posem les creïlles, les verdures i la cansalada.
- Posem allioli per damunt de la cansalada i ho gratinem.
Dites populars
“Abans d'esmorzar, mil passos has de pegar” (Convé fer algun tipus d’activitat per tal d’obrir l’apetit), “Esmorzar de rei, dinar de príncep i sopar de pobre”, “Un bon esmorzar estalvia un dinar”.