Entrepà de cansalada i allioli de mel

Fàcil
2 hores
4 persones

Tu poses el cacau del collaret i els tramussos, i nosaltres este esmorzarot!

Entrepà de cansalada i allioli de mel
Entrepà de cansalada i allioli de mel

El tema dels esmorzars ha agafat vol d’una manera brutal. Podríem dir que l’esmorzar és quasi un tret identitari dels valencians: poques coses hi ha que ens posen a tots tan d’acord.

Apunta els ingredients, que ja voràs com no dines!

  • 500 g de cansalada entreverada
  • 3-4 creïlles 
  • 1 manoll d'alls tendres 
  • 1 pimentó roig 
  • 1 pimentó verd 
  • 2 pans de forn
  • 1 ceba
  • Pebre negre
  • Sal

Per a l'allioli de mel: 

  • Oli d'oliva suau
  • 1 all
  • 1 ou 
  • Mel
  • Sal
  1. Fregim les creïlles i les verdures, i les reservem.
  2. Muntem un allioli amb mel.
  3. Salpebrem la cansalada i la torrem a la planxa.
  4. Obrim el pa i hi posem les creïlles, les verdures i la cansalada.
  5. Posem allioli per damunt de la cansalada i ho gratinem.

Dites populars

“Abans d'esmorzar, mil passos has de pegar” (Convé fer algun tipus d’activitat per tal d’obrir l’apetit), “Esmorzar de rei, dinar de príncep i sopar de pobre”, “Un bon esmorzar estalvia un dinar”.

També et pot interessar

stats