Conill amb bolets, caragols, creïlla i pimentons
Cuina clàssica ben equilibrada
Un guisat de conill molt autèntic i a més amb ingredients saludables. Amb bolets, caragols, creïlla i pimentons, tota una combinació amb un sabor deliciós.
Comencem a preparar-lo.
Ingredients
- 1 conill
- 1 kg de caragols
- 300 g de ceba
- 3 tomaques
- 2 creïlles
- 200 g de pimentons de Padrón
- Bolets de temporada
- 1 vitet de Caiena
- Alls
- Timó fresc
- Pebrella
- Llorer
- Julivert
- Pebre roig
- Oli d’oliva 0,4
- Sal
Elaboració
- Enganyem els caragols i els cuinem.
- Enfornem les creïlles embolicades amb paper d’alumini.
- Rossegem bé el conill trossejat i el reservem.
- En la mateixa paella sofregim la ceba, l’all, els bolets i les herbes aromàtiques.
- Hi afegim pebre roig i la tomaca i ho sofregim bé.
- Hi incloem els caragols i el conill i deixem que es coga.
- Servim el conill amb les creïlles i els pimentons fregits.
Caragols de terra
Es consideren mol·luscos i per a consumir-los cal porgar-los perquè, si no, amarguen, ja que conserven restes de fluids i d'aliments que cal depurar o eliminar. Tenen molt poques calories, molta aigua i destaca el seu contingut en magnesi, ferro, i vitamina B3 o niacina.