Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FEM BANDA (reemissió)

Calamarons farcits de paltrota amb crema de pésols

Intermedi
35 minuts
4 persones

Preparem un deliciós plat de mar i muntanya

Calamarons farcits de paltrota amb crema de pésols / À Punt Mèdia
  • 4 calamarons de platja
  • 250 g de ceba
  • 200 g de paltrota
  • 3 alls
  • Julivert
  • 200 g de pésols congelats
  • 25 g de mantega
  • Oli OVE
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Pebre roig dolç
  1. Escaldem els pésols i guardem l'aigua.
  2. Triturem els pésols amb la mantega, l'oli, la sal i el pebre blanc.
  3. Sofregim la ceba i l'all i hi afegim la paltrota.
  4. Ofeguem el conjunt, afegim julivert picat i n'omplim els calamarons.
  5. Fem els calamars a la planxa.
  6. Escudellem amb la crema i hi empolvorem pebre roig.

Ara et toca a tu!

Quina bona pinta! A més de ser rica i bona, és també molt sana, i està feta amb producte de proximitat. Vos animeu a preparar-la?

Receptes fàcils Receptes amb peix

També et pot interessar