Blinis de llegums amb dos salses

Intermedi
2 persones

Ideal per a preparar un soparet amb temps

BLINIS DE YOGUR IMG VÍDEO OK
Blinis de llegums

Aquest plat se sol acompanyar amb caviar però hui l'acompanyament serà més humil. Una proposta apta per a celíacs i al·lèrgics al gluten.

Prenem nota.

  • 100 g de cigrons cuits
  • 40 g de farina d’arròs
  • 45 ml de llet
  • 10 g d'aigua
  • 6 g de rent en pols
  • 2 clares d'ou
  • Sal
  • Oli OVE

Per al farciment:

  • 2 cullerades de nata
  • 1 pera
  • Formatge gorgonzola
  • Mantega
  • Anous
  1. En un recipient, posem els cigrons amb les clares d'ou, l'aigua, la farina d'arròs, el rent i la llet.
  2. Ho triturem fins a aconseguir una massa fina i ho deixem reposar.
  3. D'altra banda, mesclem el formatge gorgonzola amb la nata i ho reservem.
  4. En una paella, rossegem la pera amb mantega i oli, i la reservem.
  5. En una paella antiadherent, amb unes gotes d'oli i mantega, hi aboquem porcions de la massa.
  6. Daurem els blinis per les dues parts i els reservem damunt de paper absorbent.
  7. Servim els blinis amb la crema de gorgonzola, la pera i les anous.

Llegums al camp

Les seues propietats fixadores de nitrogen contribueixen a augmentar la fertilitat de la terra. El seu cultiu protegeix el medi ambient, millora la productivitat, contribueix a l'adaptació al canvi climàtic.

Necessiten molt poca aigua, són resistents a sequeres i gelades, i tenen una petjada de carboni més baixa que la majoria d'altres cultius.

També et pot interessar

stats