Arròs cremós de floricol i abadejo

Fàcil
2 hores
2 persones

Recepta tradicional amb un toc creatiu

Arròs cremós de floricol i abadejo
Arròs cremós de floricol i abadejo

Amb l'ajuda del cuiner Quique Barella, preparem un arròs cremós de floricol i abadejo. En la seua cuina el producte és el protagonista i està sempre present l'ADN de la gastronomia valenciana, com en aquest plat tan tradicional que hui fem d'una manera més creativa.

Ací tens els ingredients:

  • 600 ml de caldo de peix
  • 180 g d'arròs bomba
  • 75 g d’abadejo dessalat
  • 75 g de tripes d’abadejo dessalades
  • 6 cocotxes d’abadejo
  • 100 ml de nata
  • 1 floricol
  • 1 ceba
  • Cebollí fresc
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Bollim 250 g de floricol i la triturem amb la nata i sal.
  2. En una paella, sofregim la ceba.
  3. Hi agreguem les tripes i l’abadejo, i ho sofregim bé.
  4. Hi incorporem l’arròs i hi aboquem el caldo.
  5. Daurem les cocotxes i les reservem.
  6. Cuinem l'arròs durant 18 minuts, el retirem del foc i li afegim el puré de floricol.
  7. Lliguem l'arròs amb el puré i el rectifiquem de sal.
  8. El servim amb les cocotxes i floricol ratllada.
  9. El decorem amb cebollí fresc.

Com evitar l'olor de la coliflor

Un dels principals motius pels quals la coliflor genera rebuig és la forta olor que desprén quan la bollim. Si tu tampoc pots suportar-la, has de saber que hi ha aliments que ajuden a oblidar-nos d'aquesta olor. Quan bollim la coliflor, podem fer servir vinagre, llima o, fins i tot, llet. Incorporar una mica d'aquestos ingredients a l'aigua ajudarà a neutralitzar l'olor.

També et pot interessar

stats