Si t’agrada el polp en les versions més populars, coneix noves opcions per a cuinar-lo

De la mà del cuiner Borja Agut i des d'Alcossebre, l'equip de La cuina de Morera descobreix la paella de polp i cranc blau i el plat de carxofa, polp i allioli de pimentó 

El polp de roca en un sofregit / À Punt Mèdia

T’agrada el polp? Quina és la teua recepta favorita, LA que sempre demanes: polp a feira (o a la gallega) o polp a la brasa? Cal conéixer que hi ha més món culinari per al polp més enllà d’aquests plats. Totes realitzades amb la principal matèria primera, el polp de roca o roquer, la classe de polp més comuna al Mediterrani.

Borja Agut, del restaurant La Villa, ha presentat en La cuina de Morera diferents plats cuinats amb polp. Un producte que, a més de saborós, és perfecte per a dietes baixes en calories per ser un producte amb molt poc greix i molt alt en proteïnes. 

També et pot interessar

stats