El guanyador de 'Duel de veus', una estrela del karaoke

El solista José de la Vega acaba de tornar de Noruega, on ha participat en el Karaoke World Championship, en què ha quedat en quarta posició i amb molt bona puntuació

Imatge d'arxiu de Jose de la Vega després de conéixer que havia guanyat la segona edició de Duel de Veus

Després de guanyar Duel de veus, José de la Vega, el solista gadità, alacantí d'adopció, acaba de participar en el Karaoke World Championships, una competició internacional que el 2022 s'ha celebrat a Noruega. Hi han participat milers de cantants de més de 20 països. La del 2022 ha sigut l'edició número vint del campionat, que enguany ha acollit la ciutat d'Arnes.

Com ha contat José de la Vega a l'equip de Podríem fer-ho millor, "guanye o no, estic molt satisfet". L'artista ha afirmat que "sembla que l'equip espanyol ha fet un poc de 'soroll' entre els noruecs. I a Noruega m'he guanyat el nom de 'showman roquer espanyol'".

No és la primera vegada que De la Vega participa en aquest certamen. L'any 2020 va quedar en tercera posició amb la cançó Rise Like a Phoenix, de Conchita Wurst. En aquella ocasió, a diferència del de 2022, el certamen va ser en format digital, per la pandèmia. I les cançons les va gravar a l'estudi d'Albacete, Karaoke Mèdia.

L'únic espanyol que arriba a una final

En aquest certamen hi ha dues categories, la de solistes i els duets. José de la Vega, com a solista, ha sigut l'únic espanyol que ha arribat a una final. Com ha explicat el cantant, la seua participació en aquesta competició estava prevista abans de saber que també participaria en Duel de veus. Ja com guanyador del programa d'À Punt, ha reconegut que la seua participació ha sigut molt útil per a ell. "De tot s'aprén... dels directes davant del jurat. De fet, els seus comentaris ara em venen al cap i m'han servit de molta ajuda". Un dels consells del jurat de Duel de veus era que no ho donara tot al principi de l'actuació. "I ho he posat en pràctica a Noruega".

José de la Vega ha dit que li han servit "per a afrontar l'eixida a l'escenari d'altra manera". Dies després de l'entrevista en Podríem fer-ho millor, concretament el 15 d'agost s'ha conegut el resultat. José de la Vega ha quedat entre els primers llocs, en quarta posició. La guanyadora ha sigut la indonèsia Keke Adiba.

José de la Vega queda en quarta posició
José de la Vega queda en quarta posició / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats