José de la Vega guanya la segona edició de 'Duel de veus'

L’alacantí ha triomfat en la final amb 'Nessun dorma', de Pavarotti, cançó amb què va iniciar el pas pel programa

José de la Vega, guanyador de 'Duel de Veus' / À Punt NTC

José de la Vega ha guanyat una disputada i emocionant final, amb què ha acabat la segona edició de Duel de veus. L’ovació del públic en acabar la seua última actuació ja predeia el desenllaç de la gala, i és que el jurat no s’ha resistit a la seua veu interpretant Nessun dorma, del repertori de Luciano Pavarotti.

“Amb Nessun dorma vaig començar i amb Nessun em vull acomiadar”. Així ha explicat José la seua elecció de repertori per a la final. I és que la cançó que l’ha fet guanyador ha sigut la mateixa amb què va començar la primera gala.

La nit ha estat plena de talent, estratègia i música en viu, i ha començat presentant els sis finalistes de Duel de veus: Ilu, José Antonio, Kler, María La Caria, José de la Vega i Dayan. En la línia de l’alt nivell de la gran final ha estat l’actuació de la convidada especial, Rosa López.

Actuació de Rosa López, 'Esa belleza'
Actuació de Rosa López, 'Esa belleza' / Duel de Veus

En una lluita de tots contra tots, cada duel d'intèrprets ha acabat amb una expulsió i Ilu, Dayan i José de la Vega han aconseguit continuar en la final, juntament amb Kler, salvada de l’expulsió per la membre del jurat convidada. Cadascun d’aquests concursants ha hagut de triar un dels seus companys per a batre’s musicalment en un nou duel eliminatori.

Abans de l’últim enfrontament de la nit, l'actuació de La Fúmiga
Abans de l’últim enfrontament de la nit, l'actuació de La Fúmiga / Duel de Veus

Ilu Pérez, de Petrer, s'ha quedat a les portes de la victòria, ja que José de la Vega s'ha imposat en l’últim enfrontament de la nit. Just abans el grup d'Alzira La Fúmiga ha fet ressonar el plató amb Hora blava.

Després de rebre tota l’estima i l’alegria de ser el triomfador de la nit i quasi sense paraules, emocionat i nerviós, José s'ha referit als companys i companyes: “M'emporte molts amics i família d’ací, he aprés un poc de cadascun d’ells”. D’aquesta manera, posant l'accent en el procés d'aprenentatge i la germanor, s’acomiada la segona edició del talent show.

En la línia de la resta de gales, la final de Duel de veus ha sigut trending topic de tot Espanya en Twitter amb més de 3.000 tuits.

També et pot interessar

stats