‘Duel de veus’ celebra dissabte la gran final plena de talent, estratègia i música en viu

Després de deu gales coneixerem qui és la millor veu de la Comunitat Valenciana

La Fúmiga actuarà a la final de Duel de veus
La Fúmiga actuarà en la final de 'Duel de veus' / Departament de Comunicació
29 de juny 2022 - 14:34

Setmana rere setmana, els concursants de Duel de veus s'han esforçat per a aconseguir arribar a la gran final, que serà aquest dissabte, 2 de juliol, a les 21:45 hores.

Ilu, de Petrer; José Antoni, de Puçol; Kler, de Rafelcofer; María La Caria, argentina establida a València; José de la Vega, d'Alacant, i Dayan, de Castelló de la Plana, són els finalistes que hauran preparat un repertori de cançons que defensaran en cada duel.

Dissabte arriba l'hora de la veritat a Duel de veus
Dissabte arriba l'hora de la veritat a Duel de veus

Els primers duels de la nit, entre els sis finalistes, es van decidir durant la semifinal. Boris Izaguirre, jurat convidat, juntament amb Àlex Blanquer, va traure el nom de cada finalista. La competició va quedar així:

● Ilu Pérez contra María La Caria

● José Antonio contra Dayan

● Kler contra José de la Vega

El guanyador o guanyadora de cada duel, segons la decisió del jurat, passarà a la fase següent. El perdedor del repte serà expulsat i el guanyador o guanyadora serà qui triarà un dels seus companys per a batre's musicalment en un nou duel. Aquesta mecànica es repeteix fins que només queden dos concursants, que s'enfrontaran entre ells per a convertir-se en guanyador o guanyadora absoluta d'aquesta segona edició de Duel de veus.

Rosa López i La Fúmiga actuen en el programa

La convidada de la gran final és la cantant Rosa López, que haurà de salvar algun dels participants i donar-li l'oportunitat de no quedar eliminat.

Rosa López actua dissabte a Duel de veus
Rosa López actua dissabte a Duel de veus

A més, també actuarà en directe La Fúmiga. Una fi de festa plena de música i sorpreses per a una segona edició del talent show que cada setmana dona veu a artistes valencians que somien impulsar la pròpia carrera artística fent aquest primer pas en Duel de veus.

També et pot interessar

stats