Magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visita mercats, camps i restaurants per a fer un mapa gastronòmic de les nostres comarques.

Cuina de bancal 13/02/2018

Programa complet "Cuina de bancal" 13/02/2018. Parlem de la gastronomia de la Vall d'Albaida, les varietats de cols i dels carnestoltes amb més ressò de la Comunitat Valenciana.

Programa complet "Cuina de bancal" 13/02/2018. Parlem de la gastronomia de la Vall d'Albaida, les varietats de cols i dels carnestoltes amb més ressò de la Comunitat Valenciana.

Cuina de bancal 06/02/2018

Programa complet "Cuina de bancal" 06/02/2016. Espècies com l'abadejo i els capellans són protagonistes del programa. Hem parlat de com traure el màxim profit d'aquests peixos, coneguts popularment com “els porcs de la mar” perquè se n’aprofita tot.

Programa complet "Cuina de bancal" 06/02/2016. Espècies com l'abadejo i els capellans són protagonistes del programa. Hem parlat de com traure el màxim profit d'aquests peixos, coneguts popularment com “els porcs de la mar” perquè se n’aprofita tot.

Cuina de bancal 30/01/2018

Programa complet "Cuina de bancal" 30/01/2018. Parlem de joves i agricultura, les càbiles a l'Albufera i cuinats tradicionals de l'Alacantí.

Programa complet "Cuina de bancal" 30/01/2018. Parlem de joves i agricultura, les càbiles a l'Albufera i cuinats tradicionals de l'Alacantí.