18.12.2018 | Quina és la millor au de corral per a fer un bon sopar de Nadal?

Temporada 1 57 min.
tp

En aquest programa hem entrevistat Enric Simó, portaveu a la Comunitat Valenciana de COAG, qui ens comentarà els acords als quals han arribat amb les autoritats, després de la manifestació que tingué lloc a Madrid el passat 11 de desembre en defensa de l’apicultura de proximitat.

Blanca Barberà, la masereta, està que no para. Hui ens ha portat a la fira del torró a Xixona, una experiència dolça i molt adequada als temps que venen.

Amb Jordi Morera, el cuiner de capçalera, hem fet una tria sobre quina és la millor au de corral que gastarem per a fer un bon sopar de Nadal: un pollastre? Un capó? O, si som molta gent, tal vegada la millor elecció siga un titot.

En 'De producte', hem estat amb el representant d’un producte clàssic al Nadal, però que està boníssim a qualsevol època de l’any: parlem del pernil. Guillermo Gargallo, de Jamones Gargallo, ens farà una classe magistral.

Mònica Moss, una pegolina de soca i arrel, s’ha especialitzat en l’elaboració de tapes autòctones, modernes, clàssiques i tot a una. Es farien vostés una pilota de putxero en un vermut?

El celler més antic de la Comunitat Valenciana obri les seues portes a la ciutat de València de manera gratuïta a tots aquells que compren sis botelles de vi, no cal dir-ho, de la Comunitat Valenciana. El celler de Proava està a la seua disposició. Ens ho conta Rosa Vázquez, directora tècnica del celler.

Continguts