13.11.2018 | El futur de l'agricultura i la ramaderia a la Comunitat Valenciana

Temporada 1 56 min.
tp

En "D’ací cap allà" vam saber les opinions dels responsables del sindicat de la Unió de Llauradors, que han celebrat aquest cap de setmana un congrés per a avaluar el futur de l'agricultura i la ramaderia a la Comunitat Valenciana.

La nostra masereta, Blanca Barberà, va anar al mercat de Benidorm, la ciutat de la llum i les imatges, on diuen que és estiu tot l'any.

El nostre cuiner oficial, Jordi Morera, ens va preparar per a l'hivern amb un monogràfic sobre les cremes: cremes calentes, cremes fredes, salades i dolces, de verdures i de carn.

En "De producte", Amparo Pellicer, portaveu de MásBrócoli ens va dir tot allò que es pot fer amb una suculenta, saborosa i cruixent flor verda.

En "De Cuiners" ens en vam anar a Cullera, on el xef Juan Giner va preparar un menú amb l'arròs com a protagonista: arròs en les entrades, en el primer plat i en les postres, en unes jornades anomenades Arrossària, al restaurant Eliana Albiach

Ja per últim, vam anar al laboratori on s'elabora la cervesa més valenciana de totes les cerveses. Guillermo Lagardera, de Cerveses Zeta, ens va contar com es fa una birra amb llevat autòcton.

stats