Énguera inaugura el segon pont tibetà més llarg d'Espanya

Una infraestructura amb més de 80 metres de llargària que assoleix 50 metres en el punt de màxima altitud

Aquesta infraestructura es preveu que atraga visitants i amants de la natura i supose un impuls d'atracció turística per a la localitat / À Punt NTC
21 de gener 2022 - 15:05

Énguera, a la Canal de Navarrés, acaba d'estrenar el segon pont tibetà més llarg d'Espanya, al paratge natural municipal Umbria-La Plana. Quatre-centes hectàrees d'impactant natura que alberguen la via ferrada Font de Godalla i, des d’ara, aquesta macroestructura. Es tracta d’una construcció de més de 80 metres de llargària i que arriba a 50 metres en el punt de màxima altitud. És la segona infraestructura d'aquesta mena més gran d’Espanya.

 

El periodista José Luís Lucas s'ha atrevit a visitar aquest pont característic, ja que els taulers de fusta estan separats i es pot contemplar la fondària del terreny. La seua gran dificultat radica a poder mantindre l’equilibri mentre es camina. Tota una prova d'habilitat que ha fet bromejar el periodista d'A la Ventura per la complexitat del reportatge.

És un pont dels que fan patir els reporters! José Luis Lucas - Periodista d'À Punt Mèdia

La proposta per a la construcció d'aquest macropont va sorgir del Club Esportiu de Muntanya d’Énguera. Segons explica el president, Miguel Aparici, el presentaren als pressupostos participatius i van guanyar per golejada.

Aquesta imponent infraestructura es preveu que atraga visitants i amants de la natura. Una iniciativa que suposarà un impuls per a la localitat i farà de pol d'atracció turística, sobretot per als amants de la muntanya més intrèpids. Una autèntica prova de vertigen, la recompensa de la qual són les vistes encisadores de la via ferrada de la Font de Godalla.

Tens tots els continguts d'A la Ventura en el web d'À Punt.

També et pot interessar

stats