Canvis a la vista

Després dels ruixats del matí de divendres al litoral, el cap de setmana es presenta més estable i fresc, però la situació es desestabilitzarà a partir de dilluns

Foto de Benicarló
Benicarló, divendres 19
À Punt Oratge
À Punt Oratge @apuntoratge
09 de març 2021 - 02:51 Actualitzat: 19 d'abril 2024 - 11:32

Després del xicotet canvi d'oratge de divendres, amb més núvols a primeres hores i algun ruixat al litoral, l'estabilitat continua sent la protagonista de l'oratge i ho continuarà sent a l'espera dels canvis que arribaran a partir de dilluns.

Dissabte tindrem una jornada tranquil·la, amb sol i pas de núvols mitjans i alts que deixaran el cel enteranyinat i que seran especialment abundants a les comarques del sud, on algun moment del dia el cel pot quedar mig tapat. El vent de mestral bufarà de matí al nord, amb alguna ratxa moderada, però amb el pas de les hores s'imposaran les brises.

Previsió dissabte 20
Previsió dissabte 20

Les temperatures mínimes baixaran a la majoria de comarques, ja que el cel es quedarà més ras que la nit anterior. L'excepció serà l'interior nord, on pujaran. Les màximes experimentaran pocs canvis o pujaran un poc. Ambient agradable a migdia, amb màximes entre els 20 i els 23 °C en general.

Previsió de temperatures dissabte 20
Previsió de temperatures dissabte 20

Diumenge també serà una jornada d'oratge tranquil, amb domini del sol. Els núvols seran més abundants a les comarques del sud, on el vent de gregal es reforçarà i rebolicarà la situació marítima. Ja de vesprada, creixeran núvols a l'interior nord, on no es descarta algun ruixat o tronada aïllat. Les temperatures experimentaran pocs canvis.

Si les previsions es confirmen, podríem estar davant d'un dilluns amb ruixats i ambient més fred. Durant el matí els núvols aniran en augment i de vesprada cauran ruixats, més probables al sud i al prelitoral. El vent girarà a gregal, amb ratxes moderades, i a última hora entrarà el mestral pel nord. Dimarts farà més sol, encara que no es descarta algun ruixat a primeres hores al sud. El vent bufarà de mestral a l'interior i el nord. Les temperatures experimentaran pocs canvis en general, però a l'interior nord tornaran a baixar i farà fred per a l'època.

Previsió pròxims dies
Previsió pròxims dies

També et pot interessar

stats