Un home de 72 anys, ferit greu en un accident en una carretera de Santa Pola

El sinistre ha ocorregut en la CV-865, que uneix aquesta ciutat del Baix Vinalopó amb Elx, amb dos cotxes implicats

El dispositiu mobilitzat al punt de l'accident treballa per a alliberar el conductor atrapat
El dispositiu mobilitzat al punt de l'accident treballa per a alliberar el conductor atrapat / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
23 de novembre 2023 - 15:06

Un home de 72 anys ha resultat ferit greu en un accident de trànsit ocorregut entre dos cotxes en la carretera que uneix Elx amb Santa Pola, segons ha informat aquest dijous el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat (CICU).

El sinistre va tindre lloc en el quilòmetre 11 de la carretera CV-865, en el terme municipal de Santa Pola, a les 19:00 hores del dimecres per raons que no s'han precisat. En rebre l'avís, es va mobilitzar fins al lloc una unitat del SAMU i una altra de suport vital bàsic. L'equip sanitari va fer maniobres de reanimació a l'home, que presentava un politraumatisme. Després d'estabilitzar-lo, el traslladaren en ambulància a l'Hospital General Universitari d'Elx.

En la intervenció per l'accident van haver de participar també bombers del Consorci Provincial d'Alacant per a dur a terme maniobres d'excarceració en el cotxe on havia quedat atrapat el conductor, que estava conscient.

També et pot interessar

stats